Emise pro AP+ v app - všechny segmenty UEFA promo_CZ

Diskuze k FIXED pro Moto Z Play

Zobrazit katalog
FIXED pro Moto Z Play - Ochranné sklo

Diskuze k FIXED pro Moto Z Play

Na této stránce najdete dotazy týkající se FIXED pro Moto Z Play, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu FIXED pro Moto Z Play teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k FIXED pro Moto Z Play váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Sklo je malé a nepokryje ani celou aktivní část displeje, natož tak sklo jako takové. Navíc dobře nedrží v rozích a můj kus došel již se škrábancem. Od výrobce je to podvod. Určitě není určeno pro moto z play, nekupujte.

Dobry den, po instalaci skla, sklo nebylo zcela po celé dotykové části displeje z pravé a levé strany chybělo cca 0.5mm, jak je možné, že sklo určené přímo na Moto z play - nesedí na Moto Z play ?

Dobrý den, po instalaci skla na telefon Moto Z Play nepřilnuly okraje skla po celém obvodu. Jedná se chybu výrobku?

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací