AD homeoffice Aplikace

i see - Monocular

Zobrazit katalog
i see - Monocular
Dalekohled dětský, stavebnice, doporučený věk od 6 let
Kód:  HRAif0133 Prod. číslo:  5605580712012

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

i see - Monocular

Vžijte se do role malého objevitele a zažijte nečekané dobrodružství. To se totiž skrývá všude kolem nás, stačí se jen pořádně podívat. Právě s tím pomůže skládací dalekohled, který je speciálně uzpůsobený pro děti od 6 let. Nabízí nejen zábavu, ale i poučení. Říká se, že "vidět znamená uvěřit". Vezměte do ruky dětský monokulár I see a uvěřte vší té kráse, která se kolem nás rozprostírá. Sestavte si své vlastní malé "Galileovo oko" a zkoumejte svět kolem sebe jako skutečný vědec. 

Klíčové vlastnosti

  • Škola hrou - poučení i zábava
  • Vhodné pro děti od 6 let
  • Z kvalitního a zdravotně nezávadného materiálu
  • Jednoduchá manipulace
  • Odolná konstrukce

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro i see - Monocular Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si i see - Monocular. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ich sehe - Monokular. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ich sehe - Monokular. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: látom - Monokuláris.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací