Rapture Nákupy pod palcem s aplikací Alza

Kaspersky Internet Security pro Android CZ pro 2 mobily nebo tablety na 12 měsíců (elektronická lice

Zobrazit katalog
Kaspersky Internet Security pro Android CZ pro 2 mobily nebo tablety na 12 měsíců (elektronická lice
4,8 54 hodnocení
Bezpečnostní software pro nové uživatele, nová licence, ochrana pro mobil nebo tablet proti virům, trojanům, červům, spyware, spamu, podvodným www stránkám, blokování nechtěných hovorů/sms, ochrana dat při ztrátě/odcizení, vzdálené smazání i po výměně SIM, vyhledání telefonu
Kód:  WZ993e
Kaspersky Internet Security pro Android CZ pro 2 mobily nebo tablety na 12 měsíců (elektronická lice Prodej skončil

Kaspersky Internet Security pro Android CZ pro 2 mobily nebo tablety na 12 měsíců (elektronická lice

Návod na uplatnění elektronické licence

Mobilní antivirus Kaspersky Internet Security nabízí užitečné antivirové technologie pro smartphone či tablet se systémem Android. Obsahuje ochranu před nejnovějšími malwarovými hrozbami na bázi cloudu v reálném čase. Aplikace pracuje na pozadí, kde provádí inteligentní skenování přítomnosti virů a četné aktualizace po malých dávkách, takže vašemu zařízení neubere téměř nic z jeho výkonu. Krabicová licence nabízí kompletní software pro 2 mobilní zařízení na 12 měsíců.

Klíčové vlastnosti

  • Malware ochrana, antivirová technologie pro Android
  • Web ochrana zabrání phishingovým a internetovým útokům
  • Ochrana proti krádeži díky vzdálenému přístupu do zařízení
  • Soukromí - nastavte si zabezpečení podle vašich potřeb
  • Filtr - přijímání jen chtěných zpráv a hovorů

Vždy s dobou

S antivirem Kapersky bude mobilní zařízení vždy chráněno i proti nejnovějším útočným taktikám. Zabezpečení funguje na bázi cloudu, které poskytuje ochranu v reálném čase. Antivir rovněž automaticky skenuje všechny stažené a nainstalované aplikace.

Zvýšený důraz na ochranu soukromí

S Kaspersky Internet Security jsou vaše osobní data vždy v bezpečí. Odpadá nepříjemný pocit, když musíte svůj mobilní telefon půjčit někomu jinému. Stačí jedno kliknutí a systém inteligentně skryje vybrané kontakty, osobní korespondenci, či soubory. Dalším kliknutím lze po navrácení zařízení původnímu majiteli vše rychle uvést do původního stavu. Problémem není ani případné odcizení přístroje, celý jeho obsah lze totiž na dálku smazat i v případě, kdy pachatel již stačil vyměnit SIM kartu. S pomocí GPS, GSM, či Wi-Fi posléze vždy budete schopni určit přibližnou polohu vašeho zařízení a vystopovat jej tak bude mnohem snazší.

Technické specifikace:

Minimální systémové požadavky:
Android verze 2.3 a vyšší
Minimální rozlišení obrazovky: 320 × 480 px

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací