Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo A319 Black Dual SIM

Zobrazit katalog
Lenovo A319 Black Dual SIM
4,2 75 hodnocení
Mobilní telefon 4.0" 800x480, Procesor MT6572 Dual core 1.3 GHz, RAM 512MB, interní paměť 4GB, MicroSD až 32GB, Fotoaparát 5 Mpix LED blesk, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádio, Micro USB, 2x std. SIM, Android 4.4
Kód:  LE0975a1 Prod. číslo:  P0RQ0042CZ Stránky výrobce

Lenovo A319 Black Dual SIM


Lenovo A319 Black Dual SIM

Hudba vždy po ruce

Vezměte svou hudbu všude s sebou. Díky kompaktním rozměrům se pohodlně vejde do každé kapsy, nebo pouzdra.
 

Hudební aplikace umožní kdykoliv vybírat z milionů hudebních skladeb s neomezeným přístupem. Navíc telefon obsahuje až 32 GB paměti i pro největší hudební knihovny.


Vychutnejte si svou hudbu s vylepšením Dolby Digital Plus s přiloženými sluchátky, která mají vyšší kvalitu a výraznější basy než běžná sluchátka.


Snadno přenosný smartphone se 4" displejem

4" displej s rozlišením 800 × 480 pixelů vám umožňuje jednoduše odesílat zprávy, hrát hry, sledovat videa a procházet webové stránky. Navíc se vám Lenovo A319 díky svým kompaktním rozměrům pohodlně vejde do kapsy nebo brašny. Takže si budete moci vychutnávat svou hudbu kdykoli a kdekoli.

Lenovo A319 Black Dual SIM

Lenovo A319 Black Dual SIM

Integrovaný přední a zadní fotoaparát

Zásluhou 5Mpx fotoaparátu s automatickým ostřením je pořizování fotografií a videa pomocí smartphonu A319 hračkou. Přední fotoaparát se navíc skvěle hodí k videohovorům a zábavě s přáteli.


Vestavěné aplikace Lenovo

Zvládněte se svým smartphonem A319 více díky vestavěným aplikacím jako například SHAREit, která vám umožňuje bezdrátově sdílet hudbu a další soubory bez poplatků za připojení nebo nutnosti připojení k Wi-Fi. Aplikace Security zase zrychlí váš smartphone a chrání jej před viry. A konečně pomocí SYNCit si zazálohujete i obnovíte veškeré kontakty, SMS zprávy a výpisy hovorů.


Dvoujádrový procesor

S výkonným dvoujádrovým procesorem od MediaTeku MT6572 taktovaným na 1,3 GHz a 512 MB operační pamětí RAM nebudete muset nikdy čekat.

Lenovo A319 Black Dual SIM

Lenovo A319 Black Dual SIM

Ostatní zajímavé vlastnosti 

Vysoká kapacita baterie umožňuje celodenní používání smartphonu bez nutnosti nabíjení. Pokud například pouze posloucháte hudbu, vydrží v nepřetržitém provozu po dobu až 10 hodin.


Interní úložiště s kapacitou 4 GB lze rozšířit o dalších 32 GB pomocí karty micro SD. Získáte tak dostatek místa pro všechny fotografie, videa a obrovskou hudební knihovnu.


Jeden smartphone, dvě telefonní čísla. Kdykoli budete chtít využít různých datových tarifů a ušetřit peníze, používat svůj mobil v zahraničí nebo prostě efektivně oddělit práci od zábavy, model A319 s podporou dvou SIM karet vám to umožní.


Android 4.4 KitKat

Android 4.4 posouvá výkon systému na dosud nepoznanou úroveň. Optimalizuje operační paměť a zlepšuje dotykové ovládání, takže práce s vaším telefonem bude rychlejší a přesnější než kdykoli dříve. To znamená, že budete moci bez problémů poslouchat hudbu a přitom procházet webové stránky nebo tryskem uhánět po dálnici v nejnovějším herním hitu.

Android 4.4 KitKat

Parametry a specifikace

Konstrukce a barva

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda Hotovo!

Paměť a výkon

Maximální velikost paměťové karty
32 GB Hotovo!
Počet jader procesoru
2 × Hotovo!
Frekvence procesoru
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Komunikace a síť

Datové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavní SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5mm), USB micro Hotovo!

Software

Verze operačního systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Více parametrů

Lenovo je největším světovým výrobcem počítačů. Tato nadnárodní firma sídlící v Hong Kongu byla založena roku 1984 pod názvem Legend. Později se přejmenovala na Legend Novo ("nová legenda"), zkráceně Lenovo. V roce 2005 firma převzala počítačovou divizi IBM, čímž se zařadila mezi největší výrobce počítačů na světě.

Podobně ambiciózní plán má rovněž na poli mobilních telefonů – v lednu 2014 převzalo Lenovo mobilní divizi společnosti Motorola Mobility. Do portfolia firmy dále spadají i tablety, servery, monitory, televize nebo například úložné jednotky. Výrobky Lenova v sobě účelně kloubí nekompromisní kvalitu za příznivou cenu a jsou tak správnou volbou pro každého chytrého zákazníka.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Lenovo A319 Black Dual SIM
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo A319 Black Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo A319 Dual-SIM-Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo A319 Dual-SIM-Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo A319 Black Dual SIM.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací