Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Diskuze k Lenovo IdeaPad Z510 Chocolate

Zobrazit katalog
Lenovo IdeaPad Z510 Chocolate - Notebook

Diskuze k Lenovo IdeaPad Z510 Chocolate

Na této stránce najdete dotazy týkající se Lenovo IdeaPad Z510 Chocolate, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Lenovo IdeaPad Z510 Chocolate teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Lenovo IdeaPad Z510 Chocolate váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Dobrý den rozjede te to ntb fifu 17?

Dobrý den mám tento notebook a mám problém s input lagem už neví kam se obrátít zkoušel jsem vše a tím myslím opravdu vše reinstalace windows nastavení grafiky na max performance atd nevím jak dál problém je takový že ve hrách je problém takový hýbnu myší a cursor v menu či už ve hře je velmi opožděná reakce byl bych rád kdyby se někdo pokusil to se mnou vyřešit v aktuálním stavu nemůžu hrát FPS hry které bych na tomto notebooku rojel děkuju za všechny rady

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací