Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nikon HB-29 černá

Zobrazit katalog
Nikon HB-29 černá
Sluneční clona bajonetová 77mm
Kód:  OI881a29 Prod. číslo:  JAB72901 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Nikon HB-29 černá

Každý lovec krásných snímků ocení sluneční clonu, který zamezí vstup slunečních paprsků na čočku jeho fotoaparátu. Minimalizujte parazitující světlo vnikající do objektivu a pořizujte dokonalé fotografie. Bajonetová sluneční clona Nikon HB-29 je ideálním pomocníkem při fotografování.

Parametry a specifikace

Průměr
77 mm Hotovo!

Vlastnosti

Průměr
77 mm Hotovo!

Počátky Nikonu se datují do Japonska roku 1917. Ve svých počátcích se společnost zaobírala zejména výrobou optických skel – teleskopy, dalekohledy, mikroskopy a jiným drobným, optickým vybavením. Záhy své portfolio firma rozšířila o výrobu fotografických objektivů značky Nikkor. Rozhodnutí o zahájení vývoje prvního fotoaparátu Nikon padl roku 1946. Na poli fotoaparátů, zejména těch profesionálních, si Nikon velmi rychle vydobyl pověst špičkového výrobce, což trvá dodnes. 

Jeho fotoaparáty byly dokonce zařazeny do výbavy amerických kosmických lodí. O legendární status společnosti Nikon se zasloužil i model Nikon SP z roku 1957, který je mnohými považován za nejlepší fotoaparát všech dob. „Značka Nikon je legendou současnosti“ tvrdí oficiální web společnosti. Výjimečně se nejedná o bezobsažný reklamní výkřik, nýbrž o prosté konstatování reality. 

Poznámka:
» Všechny sluneční clony k objektivům

Jak se vyznat ve zkratkách objektivů

» Všechny objektivy

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon HB-29 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon HB-29 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon HB-29 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nikon HB-29 fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací