AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Panasonic RP-HF300E-P růžová

Zobrazit katalog
Panasonic RP-HF300E-P růžová
5 1 hodnocení
Sluchátka skládací, frekvenční rozsah 10-23000Hz, citlivost 110dB/mW, impedance 24Ohm, repro 30mm, kabel 1.2m, pozlacený konektor L 3.5mm
Kód:  GZ816g2 Prod. číslo:  RP-HF300E-P Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Panasonic RP-HF300E-P růžová

Společnost Panasonic pro nás připravila opravdu stylová sluchátka za přijatelnou pořizovací cenuPožadujete za své peníze maximum kvality nejen ze stránky výkonu, ale i designu a pohodlí? V tom případě jste na správném místě. Sluchátka nabízejí kvalitní reprodukci oblíbených skladeb ve vysokém rozlišení, při které uslyšíte opravdu každičký detail. Kombinace několika faktorů zajišťuje to pravé ořechové pro vaše uši. Počínaje 30mm reproduktorem, neodymovými magnety či širokým frekvenčním rozsahem konče. 

Klíčové vlastnosti

  • Sluchátka pro telefony, tablety, počítače i notebooky
  • Moderní, stylový a elegantní vzhled
  • Kabel odolávající zamotání
  • Kvalitní 30mm měniče
  • Precizní polstrování, skládací konstrukce
  • Výškově nastavitelný most

Připojte vaše elektronické miláčky

Vysoká kompatibilita je zaručena pozlaceným 3,5mm jack konektorem, díky kterému můžete připojit sluchátka k nejrůznějším elektronickým zařízením. Své využití tak najdou i při poslechu vašich oblíbených písní například z MP3 přehrávačů, notebooku, mobilního telefonu, či tabletu.

Pohodlí po celou dobu poslechu

Tyto parádní sluchátka nevynikají pouze svým výkonem, ale výrobci kladli důraz i na pohodlí při nošení. Precizně provedené polstrování obklopí vaše uši a nepropustí žádný nežádoucí vnější zvuk. Ani při dlouhém nošení vás nebude nic omezovat a utlačovat. Samozřejmostí je možnost nastavení náhlavního pásku umožňující posouvat polohu reproduktorů, aby seděly přímo na uších. Skládací mechanismus navíc ulehčuje složení sluchátek při přenášení. 

Parametry a specifikace

Barva
Růžová Hotovo!

Barva

Barva
Růžová Hotovo!
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Panasonic RP-HF300E-P růžová Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic RP-HF300E-P ružová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic RP-HF300E-P rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic RP-HF300E-P rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic RP-HF300-P rózsaszín.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací