Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Diskuze k Samsung HT-F9750W

Zobrazit katalog
Samsung HT-F9750W - Domácí kino

Diskuze k Samsung HT-F9750W

Na této stránce najdete dotazy týkající se Samsung HT-F9750W, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Samsung HT-F9750W teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Samsung HT-F9750W váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Dobrý den, zadní repro jsou uvedeny jako bezdrátové. Vyžadují připojení do elektřiny nebo mají baterie? I když podporují bezdrátový režim, lze je připojit také klasicky kabelem? Děkuji

Dobry den, rad bych se zeptal na tento produkt. Pokud jej koupim jako pouzity, bude zcela funkcni, kompletni a se zarukou?

Dobrý den,chci se zeptat jestli přehrává mechanika 4k Blu-ray disky a podporuje toto domací kino HDR funkci? Děkuji Robin

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací