Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

AP+ nový vizuál Premium Week Samsung

TAMRAC Hoodoo 18 oranžový

Zobrazit katalog
TAMRAC Hoodoo 18 oranžový
Fotobatoh vnitřní rozměry 26 × 46 × 14 cm, odolnost vůči dešti
Kód:  TAM310a3 Prod. číslo:  T1200-8715 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

TAMRAC Hoodoo 18 oranžový Prodej skončil

TAMRAC Hoodoo 18 oranžový

Známá společnost Tamrac produkuje špičkové foto-video batohy spojené s komfortem, pohodlím a odolností, sloužící jako transportní řešení fotografům po celém světě, k přepravě jejich životně důležitého vybavení, od prostého focení až po dobrodružné výpravy do přírody. Výsledkem jsou praktické elegantní batohy s vynikajícími vlastnostmi. Využijete tak i vy této skvělé nabídky vlastnit kvalitní batoh pro přepravu vašeho cenného fotografického vybavení. Do batohu pohodlně uložíte DSLR fotoaparát nebo kompakt s výměnnými objektivy, další 1-2 objektivy či dokonce notebook o maximální velikosti 13 palců.

Klíčové vlastnosti

  • Zádová část z prodyšné a větrací látky pro pohodlnější nošení
  • Pohodlné ramenní popruhy
  • Pohodlné zapínací poutko přes hrudník pro bezpečnější nošení
  • Přední kapsa pro přepravu osobních dokumentů
  • 2× impregnovaná vrchní voděodolná vrstva
  • Velice kvalitní YKK zipy
  • Moderní barevné provedení

Vybavení vždy pohodlně po ruce

Tento vysoce funkční fotobatoh pro zrcadlovku a další potřebné vybavení vám zajistí, že budete mít vždy vše potřebné po ruce, aniž by vám překážel ve fotografování. Lehce přístupné kapsy jsou opatřeny kvalitními YKK zipy. Dostatek místa a jejich přehledné uložení zajišťují dvě velké kapsy a jedna malá kapsa. Tu najdete na přední straně a je určena pro osobní doklady, klíče nebo mobilní telefon. Fotoaparát je perfektně chráněn před nárazy, díky silnému polstrování vnitřku batohu. Pro nepříznivé počasí je batoh vybaven hned dvojitou impregnovanou vrchní voděodolnou vrstvu. Pohodlné nošení je zajištěno prodyšnou látkou na zádové části.

Doplňující informace:

  • Brašna je určena pro: 35 mm film / digitální SLR tělo, malý blesk, 2× malý objektiv
  • Vnitřní rozměry (cm): 26 × 46 × 14
  • Vnější rozměry (cm): 27 × 48,5 × 16,5
  • Hmotnost: 600 g
Poznámka:
» Všechny fotobatohy

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro TAMRAC Hoodoo 18 oranžový Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tamrac Hoodoo 18 oranžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tamrac Hoodoo 18 Orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tamrac Hoodoo 18 Orange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tamrac Hoodoo 18 narancs.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací