Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Diskuze k Vanguard BIIN II 21 černá

Zobrazit katalog
Vanguard BIIN II 21 černá - Fotobrašna

Diskuze k Vanguard BIIN II 21 černá

Na této stránce najdete dotazy týkající se Vanguard BIIN II 21 černá, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Vanguard BIIN II 21 černá teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Vanguard BIIN II 21 černá váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.

Dobrý večer, mám canon 77d, tamron 17-50mm. počítám ještě s teleobjektivem plus příslušenství. Je tato brašna dostačující. děkuji za odpověď. S pozdravem Libor.

dobry den chci tašku aby se do ni vešel canon 6d a nasazeny objektiv canon ef 85 mm f1/4 L IS USM můžete mě některé tipy doporučit děkuji pouze černou..poze s nasazeným objektivem děkuji

dobrý den vejde se canon 6D s nasazeným objektivem EF 85 mm f 1,4 L IS USM?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je tato brašna vhodná pro Canon EOS 70D? Děkuji

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací