Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Yenkee Bison YBM B041 M černé

Zobrazit katalog
Yenkee Bison YBM B041 M černé
3,9 8 hodnocení
Pouzdro na mobil univerzální, s popruhem pro snadné vysunutí telefonu, odolný materiál (pravá kůže), elegantní vzhled, velikost 126 x 70mm, vhodné pro Apple iPhone 5/5S, Huawei Y330, Samsung Galaxy S4 Mini, Microsoft Lumia 435 nebo Samsung Galaxy S3 Mini
Kód:  YEE014l0 Prod. číslo:  YBM B041 Stránky výrobce

Yenkee Bison YBM B041 M černé

Yenkee Bizon se představuje jako univerzální pouzdro pro váš mobilní telefon. Mezi jeho hlavní přednosti kromě skvělého vzhledu patří také popruh pro snadné vysunutí telefonu a provedení z pravé kůže. Měkký vnitřní materiál zajistí dostatečnou a spolehlivou ochranu displeje vašeho přístroje před poškozením. Precizní zpracování si vás získá a umožní každodenní pohodlné používání. Pouzdro je kompatibilní nejen s oblíbenými modely iPhone 5/5S, ale také s novinkou iPhone SE.

Hlavní přednosti:

  • Optimální ochrana
  • Praktické a elegantní
  • Popruh pro snadné vysunutí

Maximální rozměry:
126 x 70 mm

Materiál:
pravá kůže

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Yenkee Bison YBM B041 M černé
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Yenkee Bison YBM B041 M čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yenkee Bison YBM B041 M schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yenkee Bison YBM B041 M schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yenkee Bison YBM b041 M fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací