Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ZOPO ZP320 White

Zobrazit katalog
ZOPO ZP320 White
4,5 4 hodnocení
Mobilní telefon 5" IPS qHD 960x540, Procesor MTK6582M Quad core 1.3 GHz, RAM 1GB, interní paměť 8GB, MicroSD až 64GB, Fotoaparát 8 Mpix LED blesk, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G/LTE, FM rádio, Micro USB, Android 4.4
Přidat do seznamu
Záruka 24 měsíců Kód:  ZO004a1b

ZOPO ZP320 White

ZOPO ZP320 White je téměř nové zboží, v perfektním stavu a s plnou zárukou. Původní balení ale už někdo otevřel před vámi. Proč? Mohlo jít o nevhodný dárek. Detailní informace zde.

Pokud hledáte chytrý telefon s 5palcovým displejem, dostatečným výkonem pro vše potřebné a atraktivním designem, tento model je pro vás tím pravým. Své uživatele navíc potěší ještě jedna informace, a to více než příjemná cena. 

  • 5" displej
  • 8Mpix fotoaparát s pokročilými funkcemi
  • Google Android 4.4 KitKat
  • Příjemná cena

Jemný displej a výkon

Čisté linie a vyvážený design v krásném bílém provedení jsou nespornou předností telefonu. Může se lehce stát, že si jej vaši přátelé spletou s přístroji o řád dražšími. Zepředu mu dominuje 5" IPS qHD panel s jemným rozlišením pro ostré detaily a věrné barevné podání. Ať už si prohlížíte fotky, surfujete na internetu, či hrajete hry, vždy velký displej oceníte. Aby telefon poskytoval vysoký výkon, dodává se čtyřjádrovým procesorem MTK6582M s frekvencí 1,3 GHz, který doplňuje 1GB operační paměť. Prostředí Androidu 4.4 tak bude velice svižné a plynulé. 

Dokonalé fotky

Vylepšený fotoaparát přístroje se chlubí rozlišením 8 Mpix, LED bleskem a automatickým ostřením. Zachycujte vše v perfektní kvalitě. V přírodě a během sportu oceníte možnost pořizovat panoramatické fotky či vysokorychlostní sekvenční focení. Přední kameru oproti tomu využijte pro videohovory nebo chatování. V pohotovostním režimu vydrží telefon 220 hodin. V telefonu najdete mimo jiné FM rádio a samozřejmostí je i výbava jako LTE 4G, GPS modul, Bluetooth nebo Wi-Fi.

Parametry a specifikace

Porovnat

Konstrukce a barva

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda Hotovo!

Paměť a výkon

Maximální velikost paměťové karty
64 GB Hotovo!
Frekvence procesoru
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Komunikace a síť

Datové služby
LTE (4G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5mm), USB micro Hotovo!

Software

Verze operačního systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Více parametrů

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro ZOPO ZP320 White

Splátková kalkulačka zobrazuje výpočet měsíčních splátek s pojištěním. Pojištění je možné změnit nebo úplně zrušit po kliknutí na tlačítko Dokončit objednávku nebo na stránkach Hello bank!.

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací