Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

Alzaboxy Q1 Stellar Blade

PlayStation Plus

Zobrazit katalog
Cena
-
Hodnocení od zákazníků
Značka
(5)
Hodnota kupónu
235 Kč
(1)
650 Kč
(1)
1040 Kč
(1)
1300 Kč
(1)
445 Kč
(1)
Platforma
PlayStation 5
(5)
PlayStation 4
(5)
Typ předplatného
PS Plus
(3)
PS Store kredit
(2)
Nejnovější objednávky
Filtrovat

PlayStation Plus je speciální členství, které nabízí exkluzivní slevy, nabídky, online multiplayer a mnoho dalších výhod. Nově zahrnuje předplatné také službu PlayStation Now, která mimo jiné umožňuje hrát PS hry na PC. Chcete ze své konzole vytěžit maximum? Čtěte dále a dozvíte se, co vše PS Plus přináší.

Pokračovat

PS Plus pro ten nejlepší herní zážitek

Jednou z největších předností, kterou vám členství ve službě PS Plus nabídne, je online multiplayer, tedy možnost hrát s přáteli. Zároveň si můžete zahrát mnohem více titulů – služba má pro své předplatitele připravené ty největší a nejlepší nabídky. Prohlédněte si všechny PS Plus odměny:

  • Zahrajete si online s přáteli své nejoblíbenější herní pecky.
  • Speciální nabídky a slevy pro členy PS Plus.
  • Bezplatné herní senzace každý měsíc.
  • Skvělý dárek pro kamaráda – dárková karta PS Plus.
  • Obří 100GB úložiště.
  • Varianty Extra a Premium obsahují možnosti služby PS Now.

PlayStation Plus má nově tři úrovně předplatného

Od června 2022 prošlo předplatné PlayStation Plus velkou proměnou. Sony představilo tři různé cenové úrovně, z nichž každá nabízí něco trochu jiného, a mezi výhody nově přidává i digitální knihovnu PS Now nabízející stovky titulů aktuálních i z minulosti pro stažení, případně streamování. Co jednotlivé varianty předplatného nabízí?

Předplatné Essential je jako staré dobré PS Plus

PlayStation Plus Essential je základní formou předplatného, které nabízí to, co staré PS Plus. Mezi jeho výhody tak patří online multiplayer, hry zdarma každý měsíc, exkluzivní slevy, 100GB cloudové úložiště a přístup do PS Plus Collection – speciální knihovny pro PS5, která obsahuje desítky legendárních titulů z PlayStationu 4.

Pro využívání PS Now je třeba předplatné Extra

PlayStation Plus Extra nabídne všechno ze základní varianty Essential, ale i několik novinek díky spojení s PS Now. S předplatným Extra si můžete v digitální knihovně vybrat mezi 400 tituly pro PS4 a PS5, stáhnout a hned začít hrát. Jde tedy o mírně osekanou verzi PS Now, která hry neumožňuje streamovat, ale pouze stáhnout.

Nejvíce možností nabízí předplatné Premium

PlayStation Plus Premium má všechno, co mají varianty Essential a Extra, nabízí však ještě mnohem víc. Katalog her PS Now se rozšíří o legendární tituly z PS1, PS2, PS3, a dokonce PSP, díky čemuž nabídka pokryje více než 700 herních titulů zdarma ke stažení, ale i streamování na PS4, PS5, ale také na PC. Všechno na jednom místě.

i

Majitelé PlayStation Plus Premium si navíc mohou vyzkoušet vybrané nové i starší tituly formou časově omezené demoverze. Před koupí tak budete hned vědět, do čeho jdete.

Jak funguje streamování s PS Now?

Streamování her s PS Now je trochu jiný pojem, než na který jste možná zvyklí. Jde o to, že na vašem zařízení (PS4, PS5, PC) zvolíte hru a ta se ihned spustí na cloudovém serveru. S tímto serverem pak budete spojeni formou streamu a můžete okamžitě hrát. Neřešíte přitom kompatibilitu platformy, jelikož váš stroj posílá pouze impulzy pro ovládání. V podstatě se tak díváte na živý přenos, nad kterým ale máte plnou kontrolu.

Streamování s PS Now vyžaduje vysokorychlostní internetové připojení. Sony pro rozlišení HD uvádí minimum 5 Mb/s, pro Full HD pak alespoň 15 Mb/s. Pro plynulý herní zážitek však vždy platí že čím vyšší rychlost, tím lépe.

PS Plus odemyká online multiplayer

Jednou z hlavních výhod PS Plus je bezesporu možnost hrát se svými přáteli. Online multiplayer odkrývá ještě více zábavy. Můžete tak porovnat své síly se soupeřem či uzavřít spojenectví a budovat silný tým. PS Plus také umožňuje zúčastnit se online turnajů a podílet se na globální komunitě hráčů z celého světa.

PS Plus znamená novou porci zábavy každý měsíc

Díky členství PS Plus máte jedinečnou možnost rozšířit si svoji knihovnu her. V čem je háček? Není. S aktivním členstvím PS Plus si každý měsíc můžete zahrát 2 nové hity.

Kterých konzolí se bezplatné hry PS Plus týkají?

Každoměsíční přísun super hitů je dostupný pro nejnovější konzole PS4 a PS5. Nutno dodat, že u starších konzolí ostatní výhody členství zůstávají, nicméně bezplatné PS Plus hry u nich nenajdete.

Online hry jsou s PS Plus ještě lepší

Díky PS Plus vyždímáte ze svých oblíbených multiplayerových her ještě více zábavy než kdy předtím. O čem je řeč? S PS Plus budete mít přístup k exkluzivním kosmetickým předmětům, užijete si nejnovější obsah, nové režimy a mapy (season pass) a vychutnáte veškerý herní obsah díky virtuálním měnám jako je V-Bucks.

Jak si členství PS Plus pořídit?

Členství ve službě PS Plus si můžete zakoupit jako dárkovou kartu (kupon s kódem), nebo v podobě digitální:

  1. Dobíjecí karta se skvěle hodí jako dárek pro přátele či rodinu.
  2. PS Plus elektronická licence zahrnuje speciální kód, který zadáte a máte vystaráno.

i

Pořídili jste si více kódů, nebo jste dostali několik dárkových karet PS Plus? Žádný problém, předplatné PlayStation Plus se sčítá, takže o nic nepřijdete.

PS Plus si můžete předplatit i na rok dopředu

Aktuálně máte možnost si pořídit PS Plus na 1, 3 či 12 měsíců. Mějte na paměti, že čím delší období si zvolíte, tím levněji vás členství vyjde v přepočtu na jeden měsíc.

PS Plus 30 dní
PS Plus 1 měsíc

PS Plus 3 měsíce
PS Plus 3 měsíce

PS Plus 12 měsíců
PS Plus 12 měsíců

PS Plus si můžete vyzkoušet i zdarma

Ještě jste nebyli členy služby PS Plus, nevíte pořádně, o co jde a chcete si ji zkrátka trochu proklepnout? Není problém. Členství ve službě PS Plus si můžete zdarma vyzkoušet, a to po dobu 14 dní.

Obáváte se, že PS Plus hry zdarma jsou pouze béčkové tituly, které vás rychle omrzí? To se mýlíte. Díky PS Plus se bude vaše knihovna pravidelně rozrůstat i o parádní AAA kousky, tedy ty nejlepší z nejlepších.

Skrýt popis
Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.

Nejprodávanější

1.
Dobíjecí karta - na PS4, PS5, licence ke stažení, klíč pro CZ PS Store, doba členství 1 měsíc hodnota kupónu 235 Kč
235,-

2.
Dobíjecí karta - na PS4, PS5, licence ke stažení, klíč pro CZ PS Store, doba členství 3 měsíce hodnota kupónu 1300 Kč
1 300,-

3.
Dobíjecí karta - na PS4, PS5, licence ke stažení, klíč pro CZ PS Store, doba členství 3 měsíce hodnota kupónu 650 Kč
650,-

Další nejprodávanější
5 položek
4,7 773×
PlayStation Plus Essential - Kredit 235 Kč (1M členství) - CZ
Dobíjecí karta - na PS4, PS5, licence ke stažení, klíč pro CZ PS Store, doba členství 1 měsíc hodnota kupónu 235 Kč
235,-
Ihned ke stažení
Objednací kód: MSXESDpCZ001a
4,7 773×
PlayStation Plus Premium - Kredit 1300 Kč (3M členství) - CZ
Dobíjecí karta - na PS4, PS5, licence ke stažení, klíč pro CZ PS Store, doba členství 3 měsíce hodnota kupónu 1300 Kč
1 300,-
Ihned ke stažení
Objednací kód: MSXESDpCZ003b
4,7 773×
PlayStation Plus Essential - Kredit 650 Kč (3M členství) - CZ
Dobíjecí karta - na PS4, PS5, licence ke stažení, klíč pro CZ PS Store, doba členství 3 měsíce hodnota kupónu 650 Kč
650,-
Ihned ke stažení
Objednací kód: MSXESDpCZ001b
4,7 773×
PlayStation Plus Extra - Kredit 1040 Kč (3M členství) - CZ
Dobíjecí karta - na PS4, PS5, licence ke stažení, klíč pro CZ PS Store, doba členství 3 měsíce hodnota kupónu 1040 Kč
1 040,-
Ihned ke stažení
Objednací kód: MSXESDpCZ002b
4,7 773×
PlayStation Plus Premium - Kredit 445 Kč (1M členství) - CZ
Dobíjecí karta - na PS4, PS5, licence ke stažení, klíč pro CZ PS Store, doba členství 1 měsíc hodnota kupónu 445 Kč
445,-
Ihned ke stažení
Objednací kód: MSXESDpCZ003a
Sony Interactive EntertainmentPlayStation Plus Hry měsíce: dubnové hry zdarma Již 2. dubna si majitelé předplatného PS Plus udělají výlet do ikonického kostičkového světa, ovládnou bojiště s magickými schopnostmi a v roli udatného kostlivce se pokusí zachránit démonský svět.
Čerstvá várka titulů pro předplatitele PlayStation Plus ve variantách Extra a Premium se blíží. V dubnu nás čeká pixelovaté potápěčské dobrodružství, které pobláznilo herní svět, v metroidvania adventuře se pokusíme ovládnout sílu měsíce a slunce a v těch...
Někteří z vás již možná tráví svůj čas u PlayStationu s pětkou v názvu, to ovšem neznamená, že se nad PS4 zavřela voda. Čtvrtá generace konzole od Sony má stále co nabídnout, o čemž vás přesvědčí náš redakční výběr 35 nejlepších titulů. Možná díky němu zavzpomínáte na...
článekDostupnost PlayStation 5 (AKTUALIZOVÁNO) Sehnat PlayStation 5 je mnoho měsíců po jeho oficiálním vydání ohromný problém. Jaký je vlastně doporučený postup k jeho pořízení na Alza.cz? Je lepší udělat předobjednávku, nebo čekat, až bude skladem? Vše se dozvíte z našeho článku.
Velikost her se dramaticky navyšuje, proto se dříve nebo později dostane ke slovu rozšíření kapacity vašeho PlayStationu 5. Jaký disk v provedení M.2 doporučujeme?
Online část pro Red Dead Redemption již za pár dní obdrží obsahový update, který představí nový typ misí a PC hráči budou moci využít technologie NVIDIA DLSS; Nový Assassin’s Creed nese pracovní název Infinity a Ubisoft ze hry chce údajně udělat live-service model,...
Více článků Všechny články

PlayStation Plus

V kategorii PlayStation Plus máme právě teď na Alza.cz celkem 5 produktů.

PlayStation Plus – osvědčené značky

Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné playStation Plus Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší playStation Plus Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší playStation Plus Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v playStation Plus recenze
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací