Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

Alzaboxy Q1 Stellar Blade

PlayStation 4 Pro 1TB

Zobrazit katalog
PlayStation 4 Pro 1TB
4,9 302 hodnocení
Herní konzole - k TV, HDD 1024 GB, Blu-ray, možnost hraní ve 4K, menu v češtině, 1x herní ovladač, barva černá
Produkt je lokalizovaný pro CZ
Kód:  MSX001NEO Prod. číslo:  PS719753414 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

PlayStation 4 Pro 1TB

Speciální PlayStation 4 Pro obsahuje

  • Herní konzoli PS4 Pro v černé barvě
  • Jeden ovladač DualShock 4
PlayStation 4 Pro

PlayStation Plus

Ve službě PS Plus přístupné ze systému PS4 najdete nejnovější zprávy, slevy a svou sbírku her služby PS Plus. Nyní navíc 10 GB v online úložišti na uložené pozice z her pro systém PS4.

PlayStation 4 Pro

PlayStation App

Nakupujte hry, ať už jste kdekoli, a nechte svůj Sony PlayStation 4 o kapacitě 1 TB, aby vám je doma stáhl, sledujte, co hrají vaši přátelé. A hlavně používejte své mobilní zařízení jako druhou obrazovku.

PlayStation 4 Pro

Snadné sdílení

Streamujte své hraní na systému PS4 živě přímo na YouTube a nahrávejte videoklipy na Twitter jediným stisknutím tlačítka SHARE na ovladači.

PlayStation 4 Pro nabídne Share Play

Pozvěte kamarády na nové dobrodružství, vyzvěte je na multiplayerový souboj nebo je nechte převzít kontrolu a hrát za vás, i když nevlastní samotnou hru.

PlayStation 4 Pro umožní Remote Play

S herní konzolí Sony PlayStation 4 Pro už nemusíte být přilepení na televizní obrazovce, streamujte hry prostřednictvím domácí bezdrátové sítě na PC i Mac, systém PlayStation Vita nebo zařízení Sony Xperia.


PlayStation 4 Pro využívá ovladač DualShock 4

Bezdrátový ovladač DualShock 4 se může pochlubit novým vzhledem a provedením, včetně viditelnější a barevnější světelné lišty. Díky preciznímu zpracování máte nyní s konzolí Sony PlayStation 4 ještě větší možnosti ukázat svůj talent. Jedná se o nejvíce ergonomický a intuitivní ovladač PlayStation, který kdy byl stvořen.

Nejlepší hry najdete na PlayStation platformě

Díky prvotřídnímu hardwaru, bezkonkurenčnímu obsahu, zaměření na hráče a exkluzivním funkcím je herní konzole Sony PlayStation 4 Pro nejlepší možností, jak zažít zábavu zítřka ještě dnes. Nechybí ani celá řada jedinečných titulů včetně osvědčené série Uncharted, The Last GuardianGran Turismo a mnohé další.

Zcela nová kapitola zábavy

Sony PlayStation 4 Pro stačí zapojit a hrát. Souprava PS VR je podporována systémem PlayStation 4 Pro, můžete je tedy jednoduše propojit a během pár sekund si dopřát nové zážitky.

Parametry a specifikace

Šířka
29,5 cm Hotovo!
Výška
5,5 cm Hotovo!
Hloubka
32,7 cm Hotovo!
Hmotnost
3 300 g Hotovo!
Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Rozměry a hmotnost

Šířka
29,5 cm Hotovo!
Výška
5,5 cm Hotovo!
Hloubka
32,7 cm Hotovo!
Hmotnost
3 300 g Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 4 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Připojení
3,5mm Jack (na ovladači), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, MicroUSB (na ovladači), S/PDIF (Digital OUT) Hotovo!

Verze

Verze
PS4 Pro Hotovo!

Obsah balení

Obsah balení
Konzole, Herní ovladač 1 ks, Kabel HDMI, Kabel USB, Napájecí adaptér, Sluchátka Hotovo!
Varianta balení
Bez hry (černá) Hotovo!

Barva

Barva
Černá Hotovo!

Lokalizace

Lokalizované menu
CZ, HU Hotovo!
Více parametrů

Sony Corporation je japonská společnost založena v roce 1946. Své sídlo má v Tokiu. Její počátky byly nenápadné. Prvním produktem prodávaným pod značkou Sony bylo tranzistorové rádio. Právě rádia hrála stěžejní úlohu při expanzi v 60. letech. Svět si produkty Sony velmi rychle spojil s výrobky vysoké kvality a nízké ceny.

V 70. letech byla Sony tvrdě zasáhnuta ekonomickou krizí. Mnozí analytici ji již označovali za mrtvou společnost. Podcenili však typickou japonskou houževnatost a odvahu. Krize pro Sony nebyla zhoubou, ba naopak posloužila jako odrazový můstek. Společnost stojí za vývojem CD disku a následně i DVD disku. Začátkem 90. let si Sony připsala další významný úspěch, když představila herní konzoli PlayStation. Právě herní konzole představují průnik třech stěžejních oblastí, ve kterých společnost v současnosti působí – elektronika, videohry a zábavní průmysl.

Poznámka:
V balení se může nacházet elektronický kód/licence. V případě, že zákazník kód/licenci uplatnil, bude při případném odstoupení od kupní smlouvy zákazníkovi účtována plná cena el. licence/kódu. Plné znění viz Obchodní podmínky

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Opravdu bude konzole potporovat ultra hd blu ray všude píši že nebude ?

Dobrý den, jak to prosím vypadá s dostupností? Pořád vidím že jsou na cestě 2 kusy a 3 kusy a nikdy neregistruju že by bylo skladem. Udělal jsem objednávku 4 ledna a bylo mi sděleno, že PS4 PRO dorazí až 31. ledna. To jako vážně? Nebo to bude dřív? Prosím o nějakou smyslu plnou odpověď ne že až bude zboží naskladněno pošlete mi sms popřípadě email.

Dobrý den, budou již vydané hry na PS4 fungovat i na PS4pro? Myslím ohledně kvality obrazu? Nebo mám počkat až výjdou nové? Předem dík za odpoveď

Když mám full HD televizi vyplatí se mi koupit ps4 slim nebo ps4 PRO?

Dobry den. Muzu vedet predem o jakou revizi se jedna. Mam zajem pouze o nejnovejsi verzi a to CUH-7216B. Dekuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli se jedná o nový typ CUH-7216B, nebo ten starý. Popřípadě jestli je v nějaké z vašich nabídek. Děkuji za odpověď

Zdravím.To akoze co je toto za politika?Konzolu som si objednal v januari 24.1.2017 mi pride email ze dodanie mam cakat 1.2 .2017 a dneska mi pride email zas ze dodanie bude 1.3.2017.? To si robite sandu alebo čo ?Pisali ste este ze vybavujete podla predobjednavky.Tak kde ja ta moja konzola tolko a slubene dodanie 1.2.? To akoze toto ma normalne nasralo .KEd tie konzoly nemate tak to stiahnite zo stranky a nepredavajte ich tu. Alza sklamanie .

Dobrý den, Dorazily alze koncem měsíce vůbec nějaké konzole? Všude píšete, že si má člověk udělat objednávku, aby se na něj dostalo, ale i když ji mám ze začátku ledna, tak jste mi termín dodání 30.1. změnili na začátek března (celou dobu byla 31.1.). To mám čekat, až se čirou náhodou bude alze chtít zboží dodat? Prosil bych nějaké více konkrétní informace. S tímhle stylem zkusím raději štěstí u konkurence.

Az v polovici februara bude tato ps4 pro ? VEd ju mam objednanu pred. a tam pise ze dodanie 1.2.2016 ? Preco Vam stale na stranke skace 1 kus na ceste 2 kus na ceste 5kus na ceste ?

Bude kvalita her nějak viditelně lepší oproti klasické ps4 i třeba na herním monitoru za 5 tisíc ?

123...
Diskuze a poradna k PlayStation 4 Pro 1TB
Příslušenství pro PlayStation 4 Pro 1TB Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playstation 4 - 1TB PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Playstation 4 Pro - 1TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Playstation 4 Pro - 1TB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PlayStation 4 Pro 1TB.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací