Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcem s aplikací Alza

Alkohol tester s displejem

Zobrazit katalog
Alkohol tester s displejem
4,4 9 hodnocení
rozsah měření 0.0-1.99 promile, 4 náhradní náústky, červeně podsvícený displej, 2x AAA (není součást balení), funkce automatického vypnutí
Kód:  AUPR603 Prod. číslo:  DO CFATO-006

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Alkohol tester s displejem

Přesvědčte se před cestou, zda si už můžete po večírku sednout za volant. Firma CARFACE, která patří mezi nejprodávanější značky autopříslušenství na českém trhu, nyní nabízí tento jednoduchý alkohol tester pro řidiče. Je určen jako pomůcka pro podporu zodpovědného řízení. Rozsah měření je od 0,0 do 1,99 promile a digitální displej máte pro lepší viditelnost červeně podsvícený. Funkce automatického vypínání šetří baterie a k lepší orientaci v používání výrobku najdete přiložený podrobný návod. Zároveň s testerem obdržíte i 4 vyměnitelné náhradní náústky.

 
Další funkce a specifikace:

  • Rozměry: 78 × 56 × 15 mm
  • Napájení: 2× AAA baterie - nejsou součástí balení
  • Funkce automatického vypnutí: ano
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý večer ,chtěla bych se zeptat.Koupila jsem uvedený alkohol testr ale bohužel nejde uvést do chodu.Prováděli jsme vše podle návodu ,dispel se rozsvítil,pípnul ale nic jiného se na displeji nezobrazí.žádné z uvedených funkcí. Porad te prosím děkuji Š.B.

Diskuze a poradna k Alkohol tester s displejem
Příslušenství pro Alkohol tester s displejem Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Alkohol tester s displejom. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alkoholszonda kijelzővel.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací