Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

AP+ nový vizuál Aplikace

DOD RX300W

Zobrazit katalog
DOD RX300W
Kamera do auta rozlišení 1920x1080p, FULL HD 1080p@30FPS, 4.3" LCD, senzor Sony EXMOR, 6G čočka, ISO 12800, G-senzor, zorný úhel 140°, detekce pohybu, spořič obrazovky, režim fotografování, Micro SD do 32GB, baterie 320mAh, cz menu, možnost připojit couvací kameru
Kód:  DOD1502d Prod. číslo:  DOD RX300W Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

DOD RX300W

Vypnuto
kamera

Nejlepší volba

Unikátní autokamera zabudovaná ve zpětném zrcátku se stane skvělým nástrojem při prokazování viníka jakékoli dopravní nehody. Pořizuje kvalitní videozáznam ve FullHD rozlišení s dokonale ostrým obrazem. Nově přichází s tenčím designem a širokým pozorovacím úhlem 140 °. Díky tomu kamera zaznamená dění před vozidlem i po stranách.


Snadné ovládání

V zrcátku je zabudován 4,3" LCD displej s možností připojit i couvací kameru (není součástí balení). Jakmile zařadíte zpátečku, na displeji se automaticky objeví obraz ze zadní kamery, abyste měli přehled o tom, co se za vámi odehrává. Podsvícená tlačítka usnadňující ovládání kamery nejen přes den, ale i ve tmě.

Vypnuto
kamera

Nejnovější technologie

WDR technologie zajistí, že všechny pořízené záběry budou mít dokonale vyváženou expozici, aby byl vidět opravdu každý detail veškerého dění na silnici. Za čistotu a nezkreslenost obrazu nese zodpovědnost skleněná 6G čočka poskládaná z šesti vrstev skla. Díky možnosti napájení 12/24 V je vhodná pro použití jak v osobních, tak nákladních automobilech. Zajisté oceníte kompletní menu v českém jazyce.


Kvalitní uchycení

Standardní montáž pomocí klipu či gumy skončí mnohdy povolením elasticity a způsobí problémy s používáním. Proto vsadil výrobce na kvalitní velcro proužek, který je pevnější a zajistí spolehlivou montáž.

Vypnuto
kamera

Vypnuto
DOD

Žádné oslnění

Při jízdě v noci se běžně stává, že jste oslněni autem jedoucím za vámi. Proto je zrcátko vybaveno antireflexní technologií s multi vrstveným vakuovým povrchem. Díky tomu eliminuje oslnění a zabraňuje nebezpečným situacím.


Vypnuto
kamera

Příslušenství

  • Profi kamera do auta DOD RX300W
  • Nabíječka do auta 12-24 V (prodlužovací kabel 4M)
  • Video kabel pro připojení couvací kamery
  • Manuál v češtině

Parametry a specifikace

Barva

Barva
Černá Hotovo!

Obsah balení

Obsah balení
Uživatelská příručka, Nabíječka do auta Hotovo!

Rozměry a hmotnost

Hmotnost
298 g Hotovo!
Šířka
32 cm Hotovo!
Výška
8,5 cm Hotovo!
Hloubka
1 cm Hotovo!

Baterie

Typ napájení
Akumulátor Hotovo!
Kapacita baterie
320 mAh Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:

Všechny kamery do auta ve zpětném zrcátku, duální kamery do auta, a kamery do auta s GPS.

Všechny kamery na motorku a couvací kamery do auta.

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

jak velká je smyčka záznamu při těch 32G

Dobrý den, Je součástí balení zadní kamera? Pokud, ne můžete nabídnout nějakou kompatibilní ? Díky za info...

Diskuze a poradna k DOD RX300W
Příslušenství pro DOD RX300W Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DOD RX300W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dashcam DOD RX300W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dashcam DOD RX300W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOD RX300W.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací