Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Speciální převodové oleje recenze a testy

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Značka
Nejnovější objednávky

Alza Test řadí speciální převodové oleje na základě uživatelských recenzí a dalších dat

Alza Test Hodnocení
Alza Test Návštěvnost
Alza Test Reklamovanost
Alza Test Prodejnost

Co je to Alza test

Stovky kategorií, tisíce výrobků, miliony podrobností a uživatelských recenzí na speciální převodové oleje. Jak se v tom všem zorientovat? V rámci Alza Testu jsme pro vás seřadili produkty ve výpisu níže tak, aby jejich pořadí objektivně reflektovalo zákaznickou zkušenost. Stavíme na datech a zpětné vazby skutečných lidí, kteří speciální převodové oleje opravdu zakoupili.

1 položka
5,0
TOTAL LHM PLUS (N)- 1l
Hydraulický olej pro Citroen DS, SM, GS, GSA, CX, BX, Xantia a XM
Zlevněno -15 %
169,- 199,-
Skladem 4 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: AUPR07736
automobilProvozní kapaliny v autě – které doplňovat a jak často? V autě najdeme hned několik kapalin, u kterých je nutné myslet na pravidelnou výměnu, a často také na doplňování. Něco zvládnete svépomocí, jindy je ale potřeba svěřit auto do rukou mechanika.
Máte rádi své auto a nepovažujete jej za pouhé spotřební zboží? Zajímá vás, jaký olej a jiné kapaliny se hodí právě do vašeho vozu? Pak nepřehlédněte náš článek, který se věnuje mazacím plánům a výběru vhodných maziv a kapalin pro váš vůz. Poradíme vám v něm, které...
Filtr pevných částic. Zrádné zařízení pro úpravu emisí, jehož se motoristé často bojí hlavně ve vztahu s drahými opravami. Přitom stačí málo a může sloužit stovky tisíc kilometrů. Co je filtr pevných částic? Jak se chovat k vozu, ve kterém se nachází DPF filtr? Na to...
automobilSpreje Mobil k vašim službám! V dílně i doma v garáži Rez a další problémy s mechanickými věcmi, jako jsou šrouby nebo panty, to dovede pěkně potrápit. Naštěstí existuje pomocník. Je jím nová řada aerosolů Mobil, které se inspirovaly potřebami těžkého průmyslu a nyní dobře poslouží i v domácnosti.
Motorový olej je jedním z klíčových produktů, na kterých závisí životnost motorového ústrojí. Maziva německé značky Ravenol patří k prověřeným výrobkům. Jejich kvalita je testována přímo na závodních okruzích samotným Ralfem Schumacherem a monoposty formule 1.
S rostoucí složitostí převodovek se zvyšuje také potřeba technologicky pokročilejších olejů. Nabídka převodových olejů je velice rozsáhlá, nicméně to výběr kolikrát ještě stíží. Pojďme se podívat na nejčastější typy převodových olejů.
Více článků
Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné speciální převodové oleje Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší speciální převodové oleje Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v speciální převodové oleje recenze
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací