Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

AP+ nový vizuál Aplikace

HP LaserJet Pro MFP M426fdw JetIntelligence

Zobrazit katalog
HP LaserJet Pro MFP M426fdw JetIntelligence
4,8 9 hodnocení
Laserová tiskárna multifunkční, A4 tiskárna, skener, kopírka, fax, 38 stran za minutu černobíle, 1200x 1200dpi, LCD, automatický podavač (DADF), AirPrint, duplex, USB 2.0, LAN, WiFi
Kód:  PA404g9k Prod. číslo:  F6W15A Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

HP LaserJet Pro MFP M426fdw JetIntelligence Prodej skončil

HP LaserJet Pro MFP M426fdw JetIntelligence

Černobílá laserová tiskárna HP LaserJet Pro MFP M426fdw nabízí vysoký výkon a produktivitu v kompaktním těle. Díky neuvěřitelné rychlosti 38 stran za minutu a měsíčnímu vytížení až 80 000 stránek se tiskárna hodí do větších kanceláří s velkým objemem tisknutých dokumentů. Zařízení nabízí možnost faxování, skenování a kopírování dokumentů a k dispozici je i funkce bezdrátového tisku přes WiFi rozhraní.


Připravena na vysokou zátěž

Tiskárna je vybavena prostorným zásobníkem, který pojme až 250 listů. K dispozici je také ruční podavač pro snadné skenování nebo kopírování většího počtu dokumentů a možnost oboustranného tisku, který je nejrychlejším ve své třídě. Jednotlivé parametry snadno navolíte na barevném dotykovém displeji.


Technologie JetIntelligence

Tiskárny JetIntelligence využívají nové tonery, které se vyznačují průlomovým chemickým složením, kdy každou částici toneru tvoří tvrdá skořápka a měkké jádro. Toto složení zajistí vysokou výtěžnost a nízkou spotřebu energie během zapékání toneru. Tisk je tak rychlejší a úspornější při zachování jeho vysoké kvality.


Více stránek, výkonu a ochrany

Inteligentní technologie maximalizace stran zjišťuje opotřebení kazetového systému a vždy nabídne nejlepší výkon pro vytištění co nejvíce stránek. Během provozu tiskárna shromažďuje klíčové informace o tonerové kazetě a stavu jednotlivých komponent, čímž dokáže inteligentně určit její životnost.



Multifunkční využití

Vestavěný skener s maximálním rozlišením 1 200 DPI nabízí velmi svižné naskenování dokumentů rychlostí 26 stran za minutu. Skenovat můžete přímo do e-mailu, síťových složek nebo cloudu. USB konektor umožňuje tisknout dokumenty přímo z vašeho flash disku.


Pokročilé zabezpečení a sdílení

Tiskárna nabízí řadu funkcí pro dokonalé zabezpečení a správu vašich dat přes aplikaci HP Web Jetadmin. Snadno nastavíte možnost sdílení tiskárny a tisk přes ethernet a bezdrátové sítě. Rovněž jsou podporovány funkce mobilního tisku NFC, Apple Airprint, či HP ePrint.

  • Nové tiskárny jsou většinou dodávány se startovacími tonery či cartridgemi, které mají přibližně 60% kapacitu samostatně prodávaných náplní.

Parametry a specifikace

Barva tisku
Černobílá Hotovo!
Technologie tisku
Laserová Hotovo!
Připojení
USB, LAN, WiFi Hotovo!
Standardní formáty papíru
A4 Hotovo!

Typ

Barva tisku
Černobílá Hotovo!
Technologie tisku
Laserová Hotovo!

Připojení

Připojení
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Formáty papíru

Standardní formáty papíru
A4 Hotovo!

Skenování

Funkce skeneru
Skenování do emailu Hotovo!
Rychlost skenování
26 str./min. Hotovo!

Tiskové parametry

Rychlost tisku černobíle - maximum
38 str./min. Hotovo!
Doba tisku první strany (čb tisk)
7,84 s Hotovo!
Maximální měsíční vytížení
80 000 str./měsíc Hotovo!

Rozměry

Výška
323 mm Hotovo!
Hloubka
390 mm Hotovo!
Šířka
420 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Barva

Barva
Bílá Hotovo!

Balení obsahuje

Balení obsahuje
Kabel USB, Napájecí kabel, Software, Tonerové kazety Hotovo!
Více parametrů

Společnost HP byla založena v nelehké době Velké hospodářské krize. Zakladateli se stala dvojice přátel Bill Hewlett a David Packard, jejichž iniciály společnost dodnes hrdě nese. Své podnikání započali v nenápadné garáži nedaleko města Palo Alto, dnes již známé jako Silicon Valley. Ta je dnes státní památkou Kalifornie. Úspěch HP spočíval ve schopnostech a odvaze přijít s něčím novým. Prvním komerčním triumfem byl audiooscilátor, který svou kvalitou překonal veškerou konkurenci, a navíc se prodával za čtvrtinovou cenu.

Legendou svého oboru se HP stalo v roce 1968 zásluhou prvního masově vyráběného stolního počítače – stolního kalkulátoru. V listopadu 2016 se společnost HP transformovala na několik menších samostatných celků, v rámci kterých vyrábí firma produkty spojené s výpočetní technikou. Oblíbené jsou hlavně počítače, notebooky, tiskárny, skenery a v neposlední řadě také speciální kalkulačky.

Poznámka:

Pokud není v parametrech produktu kolonka „balení obsahuje“ a v ní specificky zmíněn datový nebo USB kabel, balení ho neobsahuje a je nutné ho zakoupit zvlášť.


» Všechny Multifunkční laserové tiskárny

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

» Všechny stolní telefony a faxy

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Dobrý den, v jakém rozmezí gramáže papíru funguje automatický podavač sceneru

je súčasťou tejto tlačiarne aj podavač pri scanerry alebo je nutné ho dokúpiť? Ďakujem.

Dobrý deň, prosím Vás je táto tlačiareň vhodná ak potrebujem spojenie cez wifi, kopírovať,scanovať a tlačiť obojstranne cez podávač? Alebo mi viete odporúčiť inú HP, leaserovú, ktorá by splňala tie moje požiadavky? Ďakujem.

Dobrý den, zvládne tato tiskárna tvrdý papír?

Zdravím, při rozbalování jsem udělal chybu a odtrhl i plastov film na skeneru, krerý slouží k plynulemu posouvani stranek. Papír se teď zasekává při skenování / tisku přes podavač. je možné to nějak řešit? doobjednat a dolepit zpět folii ??

Dobrý den, prosím je potřeba měnit ještě něco jiného kromě toneru a doplňování papíru? Mám zkušenost, že u cca rok a půl nové tiskárny musím po 9900 vytisknutých stránkách měnit optický válec za 1100 Kč. (do roka a půl už dvakrát měněno) Děkuji moc za odpověď

Dobry den, chcel by som sa spytat ci tieto rozmery su exaktne presne kopirujuce najvacssie, najdlhsie a najhlbsie rozmery daneho vyrobku, nakolko som si vsimol, ze skener vycnieva z obrysov tejto HP tlaciarne, Dakujem za potvrdenie presnych rozmerov aj s precnievajucim skenerom.

Dobrý den, pořídil jsem si tuto tiskárnu s doměním, že má horní podavač scanneru oboustranné jednoprůchodové skenování. Jenže při nainstalování mi horní skener funguje pouze jednostránkově. V nabídce píšete, že horní podavač má DADF, což je oboustranné skenování. Můžu se zeptat, mám někde něco nastavené špatně? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, existuje k této tiskárně alternativní toner ALZA? Je v toneru i tiskový válec, nebo se musí kupovat samostatně?

Dobrý den, zvládne tiskárna scanovat "plug & scan" na Windows i Mac? Do kanceláře hledáme tiskárnu, kde budou moci uživatele tisknout i scanovat BEZ NUTNOSTI INSTALACE dodatečného softwaru. Tzn. pouze si vyberou tiskárnu z dostupných zařízení a scanují/tisknou. Děkuji, AF

Diskuze a poradna k HP LaserJet Pro MFP M426fdw JetIntelligence
Příslušenství pro HP LaserJet Pro MFP M426fdw JetIntelligence Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HP LaserJet Pro MFP M426fdw JetIntelligence. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP LaserJet Pro MFP M426fdw JetIntelligence.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací