Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

AlzaBoxy Q1 Alza pro firmy

Auta k autodráze

Zobrazit katalog
Auta k autodráze
Příslušenství k vláčkodráze pro kluky, vhodné od 3 let
Kód:  HRAa3936 Prod. číslo:  8854740060242 Stránky výrobce

Auta k autodráze

Nejoblíbenější hračkou všech kluků již od nepaměti jsou auta, autíčka a cokoliv, co má kolečka a jezdí. Sada tří dřevěných autíček je krásnou hračkou pro všechny kluky, se kterou zažijí skvělou zábavu, která rozvíjí jejich fantazii, logické myšlení a jemnou motoriku. Tři autíčka jsou herním setem k oboustranné autodráze se silnicí a železnicí, jsou krásně barevné, mají žlutou, červenou a zelenou barvu.

Hračky od firmy Plan Toys podporují kreativní mysl dětí, učí je poznávat okolní svět. Značka Plan Toys je výrobcem vysoce kvalitních ekologických hraček a při výrobě svých hraček používá lepidlo bez formaldehydů, bezpečné barvy na vodní bázi, bez olova a jiných těžkých kovů. Veškeré obaly a tištěné materiály vyrábí z recyklovaného papíru. Autíčka jsou vyrobena z kvalitního dřeva a jsou vhodná pro děti od 3 let. 

Parametry a specifikace:

Barevné provedení:

Žluté, červené a zelené

Materiál:
Dřevo

Rozměry:
3 x 5 x 2,7 cm

Doporučený věk:
Od 3 let

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Přečíst více

Parametry a specifikace

Vhodné od
3 let Hotovo!
Materiál
Dřevo Hotovo!
Obsah balení
Doplňky Hotovo!

Co musíte vědět

Vhodné od
3 let Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Dřevo Hotovo!

Balení

Obsah balení
Doplňky Hotovo!
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.


» Všechny dřevěné hračky pro děti

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Auta k autodráze
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací