Color me mine - Kabelka Hipster bag Minnie

Zobrazit katalog
Color me mine - Kabelka Hipster bag Minnie
Dětská kabelka pro malé slečny, doporučený věk od 6 let
Kód:  HRAa1557 Prod. číslo:  8437012459823 Stránky výrobce
Color me mine - Kabelka Hipster bag Minnie Prodej skončil

Color me mine - Kabelka Hipster bag Minnie

Stylová kabelka na vybarvení s motivy myšky Minnie je vhodná pro malé parádnice od 6 let věku. Tato unikátní kabelka umožní vašim malým princeznám vytvořit si na ní motiv pomocí pěti barevných fixů přesně dle svého vkusu a fantazie. Doporučujeme si nejprve promyslet, jak by měla výsledná kabelka vypadat, poté vyzkoušet jednotlivé fixy na jiné tkanině a následně si kabelku vybarvit. Barvy jsou voděodolné, nesmyvatelné a nerozmazatelné, nezanechávají skvrny na ostatním oblečení. S touto roztomilou kabelkou si každá malá princezna vytvoří svůj vlastní originální kousek, který jí jistě budou všechny kamarádky závidět.

Specifikace:

Obsah balení:
Kabelka Color Me Mine Hipster Bag Minnie
5 fixů

Doporučený věk:
6+

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE. 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Color me mine - Kabelka Hipster bag Minnie Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Color me mine - Kabelka Hipster bag Minnie.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací