LEGO DUPLO My First 10861 Moje první pocity

Zobrazit katalog
LEGO DUPLO My First 10861 Moje první pocity
Stavebnice 28 dílků, doporučený věk 1.5-3 roky
Kód:  LO10861 Prod. číslo:  5702016110869 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

LEGO DUPLO My First 10861 Moje první pocity Prodej skončil

LEGO DUPLO My First 10861 Moje první pocity

Naučte své děti pojmenovat jednotlivé pocity! Lego DUPLO je nekonečným zdrojem tvořivé zábavy pro všechny malé nezbedy od 1,5 až do 5 let. Kostky jsou speciálně navrženy tak, aby skvěle padly do malých ruček a aby byly zároveň absolutně bezpečné, a vy jste mohli nechat bez obav své děti hrát. S Legem DUPLO mají rozhodně s čím! Pozorujte, jak ti nejmenší staví nekonečné komíny, jednoduché domečky a mosty z klasických kostiček, nepotrvá dlouho a vytrénují svou jemnou motoriku natolik, že to zvládnou úplně samy. Starší děti si rády hrají na prodavače, farmáře, provozují Zoo, jezdí s auty, zkrátka pronikají do reálného světa formou hry a i v tomto období jim bude Lego DUPLO se svým nepřeberným množstvím tematických stavebnic věrným společníkem.

Klíčové vlastnosti stavebnice LEGO DUPLO My First 10861 Moje první pocity

  • Vhodné pro děti od 1,5 do 3 let

  • Zábavná tvořivá hra
  • Trénuje jemnou motoriku, představivost a fantazii
  • LEGO DUPLO Moje první pocity splňuje nejpřísnější normy bezpečnosti
  • Kvalitní provedení 
  • Počet dílků - 28

Lego DUPLO - Moje první pocity

Pomozte svým dětem naučit se rozpoznávat první pocity pomocí velkých barevných LEGO DUPLO kostek. Oboustranné obličeje lze otáčet a objevovat tak různé výrazy ve tváři. Při stavění si můžete povídat a vymýšlet příběhy o náladách a o pocitech. Kromě rozvoje jemných motorických schopností si vaše děti budou vylepšovat i své jazykové dovednosti. 

Obsah balení:
28 dílků LEGO DUPLO
4 sestavitelné postavičky s oboustrannými obličeji
zdobené kostky vyjadřující řadu pocitů
speciální oboustranné kostky: zmrzlina/upuštěná zmrzlina, nafouknutý/prasklý balonek, šťastný/poraněný medvídek a den/noc

Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro LEGO DUPLO My First 10861 Moje první pocity Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO DUPLO My First 10861 Moje prvé pocity. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO Meine ersten Gefühle (LEGO.Nr. 10861). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO Meine ersten Gefühle (LEGO.Nr. 10861). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO DUPLO My First 10861 Első érzelmeim.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací