Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LEGO Friends 41095 Emmin dům

Zobrazit katalog
LEGO Friends 41095 Emmin dům
4,8 6 hodnocení
Stavebnice 706 dílků, doporučený věk od 6 - 12 let
Kód:  LO743 Prod. číslo:  5702015346757 Stránky výrobce

LEGO Friends 41095 Emmin dům

Stavebnice LEGO Friends 41095 Emmin dům je určená pro děti od 6 do 12 let. Skládá se ze 706 dílků, ze kterých je možné postavit patrový dům s podkrovními místnostmi. V domě je moderně zařízená a plně vybavená kuchyň, prostorný obývací pokoj s televizí, ložnice a koupelna. Na střeše je atelier, ze kterého je nádherný výhled, a proto je zde ideální místo k malování krajinek. Kromě atelieru střecha nabízí i prostor pro gril párty s přáteli. K domu patří také zeleninová a květinová zahrada. Na dvorku stojí ptačí budka, ve které pobývá ptáček, stálý obyvatel tohoto krásného domu. Ke stavebnici patří celkem tři postavičky - minipanenka Emma, maminka Charlota a tatínek Luis.

Velmi rozsáhlá stavebnice je určena převážně pro holčičky nebo mladé slečny, ale skvěle se s ní pobaví i jejich bráškové. Děti si vyhrají již při stavbě domu a patrně rádi přivítají i pomoc od rodičů nebo starších sourozenců. Po sestavení domu se vaše dítě může vžít do role tatínka Luise nebo maminky Charloty, popřípadě jejich holčičky Emmy. Všichni tři zajišťují běžnou činnost domácnosti. Od ranní hygieny, přes přípravu snídaně, starost o čistotu bytu, ale i stav venkovní zeleninové a květinové záhrady. Vaše holčička se může věnovat malířskému řemeslu v zařízeném atelieru na střeše domu nebo po práci posedět v obývacím pokoji u TV. Maminka Charlota si po velkém úklidu odpočine na balkonu a bude si užívat klidu. Pokud bude tatínek Emmy chtít, může si pozvat přátele a společně mohou uspořádat na střešní terase gril párty. Možností her je nespočet a je pravděpodobné, že se u této stavebnice vystřídá ve hraní s chutí celá rodina.

Stavebnice je určena pro děti od 6 let a umožňuje dítěti vcítit se do role rodičů a vést chod domácnosti podle své vlastní fantazie. Stavebnice umožní vašemu dítěti realizovat vlastní představy o rodinném životě a připravovat se tak na období, kdy jednou bude vést skutečnou domácnost. Umožněte vašemu dítěti, aby se hravou formou připravovalo na život dospělého člověka, který ho čeká a nemine. Stavebnice rozvíjí jejich fantazii i šikovnost, ale také pocit zodpovědnosti za bezproblémový chod rodiny. Výhoda stavebnice z řady LEGO Friends je, že si s ní dítě vyhraje samo, ale zároveň může zapojit do hry i sourozence, rodiče nebo kamarády. Stavebnice se zcela jistě stane oblíbenou didaktickou hrou vašeho dítěte. Dopřejte vaší holčičce, aby se hravou formou seznámila s řízením chodu domácnosti a pomocí své fantazie vytvářela rodinné příběhy.

Počet dílků:

706

Doporučený věk:
6 - 12 let

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro LEGO Friends 41095 Emmin dům
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Friends 41095 Emmin dom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41095 Emmas Familienhaus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41095 Emmas Familienhaus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Friends 41095 Emma’s House.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací