Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcem s aplikací Alza

Littlest Pet Shop - Hrací sada zákulisí

Zobrazit katalog
Littlest Pet Shop - Hrací sada zákulisí
Herní set doporučený věk od 6 let
Kód:  HRAa4226 Prod. číslo:  5010994856106 Stránky výrobce
Littlest Pet Shop - Hrací sada zákulisí Prodej skončil

Littlest Pet Shop - Hrací sada zákulisí

Hrací sada zákulisí okouzlí všechny malé princezny, které milují zvířátka z edice Littlest Pet Shop. Ve městečku se bude konat velká show a zvířátka se na tuto jedinečnou akci připravují v zákulisí. Vaše holčička si užije spoustu zábavy a dobrodružství při stavění šesti originálních kulis pro umělecké vystoupení. Na vyvýšeném pódiu předvede se zvířátky nádherná představení, zahraje s nimi různé scénky a zazpívá oblíbené hity. Zvířátka se projdou po červeném koberci jako pravé herecké hvězdy.

V hracím setu jsou pro vaši holčičku připravená dvě roztomilá zvířátka a přes sto kusů různých dekorací a doplňků, např. červený koberec, nálepky, korále či brýle. S touto nádhernou hračkou si báječně vyhrají holčičky ve věku od 6 let.

Parametry a specifikace:

Obsah sady:

  • 2 exkluzivní zvířátka
  • více než 100 kusů různých dílků, doplňků a příslušenství

Rozměry:
45,7 x 30,5 x 7 cm

Hmotnost:
1,24 kg

Doporučený věk:
Od 6 let

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Přečíst více

Parametry a specifikace

Vhodné od
6 let Hotovo!

Co musíte vědět

Vhodné od
6 let Hotovo!

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Littlest Pet Shop - Hracia sada zákulisia. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Littlest Pet Shop - Wiedergabe Backstage eingestellt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Littlest Pet Shop - Wiedergabe Backstage eingestellt. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Littlest Pet Shop - Hrací sada zákulisí.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací