Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

My Little Pony Poník Princess Twilight Sparkl

Zobrazit katalog
My Little Pony Poník Princess Twilight Sparkl
Figurka s kloubovými nožkami, výška figurky 7 cm, doporučený věk od 3 let
Kód:  HRAif0381c Prod. číslo:  ASRT5010993359639 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

My Little Pony Poník Princess Twilight Sparkl Prodej skončil

My Little Pony Poník Princess Twilight Sparkl

Nová kolekce poníků přináší pohyblivé figurky, které nabízí až 9 druhů pozic hlavou a noh. Poník Fluttershy miluje odpočinek. Vlastní rovněž knihu a pohárek s brčkem. Okouzlující poník, kterého vaše děti jistě znají z pohádek, vypadá jako by se právě vrátil z kavárny. Spolu s nimi zažijí spoustu zábavy. Rovněž můžete naskenovat kód svého koníka do aplikace My Little Pony, kde s ním zažijete spoustu dalšího dobrodružství. 

Klíčové vlastnosti

  • Figurka přináší 9 pozic pohybu
  • Včetně dvou příslušenství
  • Výška poníka 7 cm
  • Doporučený věk od 3 let
  • Materiál plast
Poznámka:

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro My Little Pony Poník Princess Twilight Sparkl Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si My Little Pony Poník Princess Twilight Sparkl. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte My Little Pony Bewegliche Ponys mit Zubehör - Princess Twilight Sparkle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte My Little Pony Bewegliche Ponys mit Zubehör - Princess Twilight Sparkle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Én Kicsi Pónim Twilight Sparkle Hercegnő.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací