AlzaPlus+ kancelář Nákupy pod palcem s aplikací Alza

Pixie Batoh s penálem barevná deska

Zobrazit katalog
Pixie Batoh s penálem barevná deska
Školní set obsahuje batoh a penál, rozměry 36 × 21 × 49 cm
Kód:  HRAjd1452 Prod. číslo:  0702811687295 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Pixie Batoh s penálem barevná deska Prodej skončil

Pixie Batoh s penálem barevná deska

Vesele barevný školní set Pixie batoh s penálem je určený pro všechny kreativní školáky a studenty. Nosit tento batoh bude skutečná zábava, protože dovolí svým majitelům, aby se podíleli na tvorbě jeho vzhledu. To umožňuje silikonová deska umístěná v přední části batohu o velikosti 29 × 25, což představuje 668 pozic pro vlastní nápady a kreativitu! Batoh je rozdělený na dvě hlavní komory, do kterých se vejde řada studijních materiálů, knih, sešitů. Předností batohu je polstrovaná kapsa vhodná pro uložení notebooku umístěná v hlavní komoře batohu, kterou zajisté ocení všichni studenti. Součástí vybavení batohu je také neonově zelený penál pro uložení psacích potřeb se silikonovým panelem o velikosti 33 × 10, tedy 227 pozicemi pro kreativitu.

Klíčové vlastnosti školního setu Pixie batohu s penálem

  • Vhodný pro školáky i studenty
  • Díky silikonovému panelu možnost vytvoření vlastního vzhledu
  • Velikost panelu 29 × 25, tedy 668 pozic pro kreativitu
  • Pixie batoh je rozdělený na dvě hlavní komory
  • Součástí je polstrovaná kapsa vhodná na notebook
  • Batoh vybavený reflexním prvkem
  • Součástí vybavení batohu je neonově zelený penál se silikonovým panelem

Pixie batoh - ten pravý parťák do školy

Tento skvělý parťák do školy je rozdělený na dvě hlavní komory. Součástí přední komory jsou praktické kapsy na mobil, propisky a jiné drobnosti. Batoh je vybavený postranními kapsami, do nichž se vejde láhev na pití či jiné věci potřebné do školy. Díky vyztuženému dnu je dostatečně chráněný obsah batohu. Předností vnějšího dna jsou také gumové protiskluzové chrániče, které kromě zajištění stability slouží také k tomu, aby batoh zůstal čistý. Veselý Pixie batoh je vybavený reflexním prvkem, což zaručí jeho viditelnost i ve tmě.

Nosit Pixie batoh je zábava!

Který školák či student by mohl odolat tomu stát se spolu-designérem svého vlastního batohu? Díky unikátní silikonové desce, která je v přední části batohu, se mohou všichni studenti pořádně vyřádit. 668 pozic pro vlastní nápady, tvořivost a fantazii! Pokaždé, když je aktuální vzhled jejich batohu začne nudit, budou moci pixely na desce vyměnit a vytvořit si zcela nový a originální design a motiv. Nosit Pixie batoh je jednoduše zábava!

Rozměry:
36 × 21 × 49 cm

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Pixie Batoh s penálem barevná deska
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací