Emise pro AP+ v app - všechny segmenty UEFA promo_CZ

Play-Doh - Výroba dortů a cukrovinek

Zobrazit katalog
Play-Doh - Výroba dortů a cukrovinek
4,3 3 hodnocení
Vyrábění pro děti doporučený věk od 3 let
Kód:  HRA110n Prod. číslo:  5010994502218 Stránky výrobce
Play-Doh - Výroba dortů a cukrovinek Prodej skončil

Play-Doh - Výroba dortů a cukrovinek

Mlsáte rádi? Zkuste si vytvořit ten největší dort na světě! Za pomoci speciální zábavné modelovací hmoty PLAY-DOH.Vytvořte jednotlivé vrstvy pomocí formiček a pak je pomocí cukrářského náčiní ozdobte lákavými dekoracem.

Play-Doh je bezpečná hnětací hmota. Vyrábí se na biologickém základu z přísad, které jsou schváleny také na výrobu potravin. Nemastí a nelepí ruce, nezanechává stopy. Děti mohou plastelínu různě tvarovat a míchat jednotlivé barvy dohromady. Práce s modelovací hmotou podporuje fantazii i zručnost.

Parametry a specifikace:

Obsah sady:
zařízení Cake makin´station
4 kelímky modelovací hmoty po 85g
a další příslušenství.

Doporučený věk:
od 3 let

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Play-Doh - Výroba dortů a cukrovinek. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Play-Doh - Výroba dortů a cukrovinek. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Play-Doh - Výroba dortů a cukrovinek. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Play-Doh - Výroba dortů a cukrovinek.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací