Rapture Dvouletá záruka pro firmy

Hyper Amber Rose Gold 3800mAh

Zobrazit katalog
Hyper Amber Rose Gold 3800mAh
Powerbanka pro Apple Watch vložený do cestovního pouzdra
Přidat do seznamu
Záruka 21 měsíců Kód:  EAMI110 Prod. číslo:  HY-77302400
Hyper Amber Rose Gold 3800mAh 2 056,- Zánovní

Hyper Amber Rose Gold 3800mAh

Hyper Amber Rose Gold 3800mAh je plně funkční zboží za atraktivní cenu s lehkými následky po předchozích dobrodružstvích. Může mít nějaké to drobné škrábnutí způsobené běžným používáním. Detailní informace zde.

Věnujte ochraně svým hodinkám Apple Watch maximální úsilí a dobíjejte je kdekoliv a kdykoliv se vám zlíbí. Cestovní pouzdro Hyper Amber představuje velmi promyšlené příslušenství, které kombinuje praktické pouzdro a integrovanou power banku v jednom. Pouzdro kompaktních rozměrů můžete neustále nosit u sebe.

Klíčové vlastnosti

  • Určeno pro Apple Watch
  • Kombinace ochranného pouzdra a power banky
  • Kapacita integrované baterie  3 800 mAh
  • Malé rozměry
  • Ideální na cesty
  • USB port pro nabíjení dalších zařízení

Pouzdro i power banka

Co se týče nabíjení, tak stačí hodinky sundat ze zápěstí a vložit je do pouzdra. Apple Watch se díky kapacitě interního akumulátoru 3 800 mAh nabijí až 8×. To už je slušná dávka energie, abyste mohli své hodinky využívat i na dlouhých cestách, kde nebudete mít k dispozici zdroj elektrické energie. Díky USB konektoru budete moci současně také napájet jiná zařízení např. iPhone, iPad a další. Již tak nebudete muset s sebou nosit několik nabíječek pro několik zařízení. Pouzdro Hyper Amber je dodáváno v elegantním hliníkovém provedení respektující barvy společnosti Apple.

  • Rychlost nabíjení závisí na celkovém výkonu nabíječky (W) a schopnosti nabíjeného zařízení, jakým maximálním výkonem může být nabíjeno. Pokud nabíječka disponuje větším výkonem, než jaký podporuje zařízení, dodávaný výkon se automaticky sníží a zařízení není nijak poškozováno.

Parametry a specifikace

Šířka
101 mm (10,1 cm) Hotovo!
Výška
46,4 mm (4,64 cm) Hotovo!
Hloubka
101 mm (10,1 cm) Hotovo!
Kapacita
3 800 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A Hotovo!

Rozměry

Šířka
101 mm (10,1 cm) Hotovo!
Výška
46,4 mm (4,64 cm) Hotovo!
Hloubka
101 mm (10,1 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
3 800 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A Hotovo!
Celkový počet výstupů
1 Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkce
Bezdrátové nabíjení, LED indikace stavu Hotovo!

Hmotnost

Hmotnost
270 g Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:
Kapacita powerbanky

Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se může vztahovat doba záruky v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.


Na baterii či akumulátor, které mohou být součástí produktu, se vztahuje doba životnosti v délce šesti měsíců, protože se jedná o spotřební materiál.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Hyper Amber Rose Gold 3800mAh

Splátková kalkulačka zobrazuje výpočet měsíčních splátek s pojištěním. Pojištění je možné změnit nebo úplně zrušit po kliknutí na tlačítko Dokončit objednávku nebo na stránkach Hello bank!.

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací