Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Intenso 15.6" MEDIA CENTER

Zobrazit katalog
0
Fotorámeček LCD 1366x768 16:9, kontrast 500:1, JPEG, BMP, MP3, WMA, MPEG1/4, AVI, USB, čtečka paměťových karet, výstup na sluchátka, reproduktor, hodiny, kalendář, budík, dálkové ovládání
Cena s DPH
4 199,-
3 699,-
Cena bez DPH
3 057,-
Koupit rozbalené od  3 629,-
od  185,-  měsíčně
Výměna nevhodného dárku do 13.1.2018 Nyní zdarma
Prodloužení záruky + 1 rok (Sleva 25%) 223,-
Pojištění proti rozbití a krádeži na 2 roky 480,-
Záruka okamžité výměny zboží 370,-
Novinka! Nedělní objednávky doručíme již dnes nebo v pondělí (Jak si vyberete :)
Skladem > 5 ks
Doručení až domů st 20.12.
nebo
Koupit zrychleně Nakupujte jedním klikem bez nutnosti opakovaně vybírat dopravu a platbu
Přidat do seznamu
Doporuč a získej 185 Alzáků
Záruka 24 měsíců Kód:  INT007b Životnost 8 měsíců Prod. číslo:  3940840 Stránky výrobce
Garantujeme doručení pod stromeček Přidat do seznamu Vánoční dárky Přidat do seznamu Chci od Ježíška
Helpdesk Vytisknout
Intenso 15.6" MEDIA CENTER 4 199,- 3 699,- Skladem > 5 ks
Koupit

Intenso 15.6" MEDIA CENTER

Intenso je firma, která se soustřeďuje na výrobu mobilních elektronických zařízení s vysokým standardem kvality. Všestranný fotorámeček MEDIA CENTER s úhlopříčkou 15,6" a rozlišením 1366x768 obrazových bodů je praktickým dárkem do každé domácnosti. Zkrášlí okolní prostor a navodí vzpomínky třeba na dovolenou u moře. Prarodičům zase zajistí příjemný a ničím nerušený pohled na vnuky a vnučky.

Model Media Center umí přehrávat videa a hudbu, proto byl osazen reproduktorem. Ten je doplněn výstupem na sluchátka nebo externí reproduktor. Tento multimediální obsah spolu s fotografiemi v rozšířených formátech JPEG a BMP dokáže fotorámeček číst ze zařízení USB nebo z paměťových karet. Nastavit si můžete jas displeje, kontrast a saturaci barvami. Kromě běžného promítání obrázků rámeček nabídne také funkci kalendáře, hodin a časovače. Součástí je i praktické dálkové ovládání. Fotorámeček je napájen pomocí adaptéru do elektrické zásuvky.

Parametry a specifikace:

Displej:
15,6 "(39,62 cm) TFT-LCD barevný displej

Materiál rámečku:
Akryl

Rozlišení:
1366 x 768 pixelů (max.)

Kontrast:

Poměr stran:
16:9 širokoúhlý

Podporované formáty:
Fotografie: JPEG, BMP
Video: MPEG-1, MPEG-4, M-JPEG, AVI
Hudba: MP3, WMA

Rozhraní:
USB 2.0
Paměťové karty: SD | SDHC | MMC | MS

Režimy prezentace:
Celá obrazovka, slideshow, miniatury, zoom

Nastavení:
Kontrast, jas, barevné nasycení, jazyk, hudba na pozadí

Další funkce:
Hodiny, kalendář, časovač, reproduktory, 3,5 mm jack výstup, Kensington zámek

Příslušenství:
Dálkové ovládání (včetně baterie)
Napájecí adaptér 5V/1A
Držák
Vícejazyčný návod k použití

Rozměry:
278 x 461 x 33 mm

Online chat

Vážený zákazníku, pokud máte dotazy ke službe, můžete je s námi vyřešit online. V případě že chcete chat využít přihlaste se prosím.

Reprezentativní příklad: cena zboží 10 000 Kč s přímou platbou 0 Kč. Výše úvěru 10 000 Kč, počet měsíčních splátek 15, výše měsíční splátky 666 Kč, za úvěr celkem zaplatíte 9 990 Kč, roční úroková sazba 0 %, RPSN 0 %, úvěr bez pojištění schopnosti splácet.

Poskytovatelem úvěru je banka BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE (která v ČR užívá obchodní značku Hello bank! by Cetelem). Alza.cz a.s. je zprostředkovatelem úvěru jako vázaný zástupce a zastupuje na základě smlouvy o spolupráci poskytovatele úvěru.  Banka ani prodejce neposkytuje spotřebiteli „radu“ podle pravidel stanovených v § 85 zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru. Touto reklamou nevzniká právní nárok na poskytnutí úvěru.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter. Běžná cena znamená výrobcem/dodavatelem doporučená koncová cena.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Zakaznik 2. 9. 2016
Obraz je prislúchajúci technológii displeja a rozlíšeniu. Keď veľa neočakávate, tak ani zápory nenájdete.

Recenze Intenso 15.6" MEDIA CENTER
Příslušenství pro Intenso 15.6" MEDIA CENTER
Pomozte ostatním při výběru
Napsat recenzi
For shipping to other EU countries visit this page Intenso 15.6" MEDIA CENTER. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intenso 15.6" MEDIA CENTER. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intenso 15,6" MEDIA CENTER. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intenso 15.6" MEDIA CENTER. For shipping to the United Kingdom visit this page Intenso 15.6" MEDIA CENTER. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intenso 15,6" MEDIA CENTER.

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB2