Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

PET AD homeoffice

JBL Flip 3 černý

Zobrazit katalog
JBL Flip 3 černý
4,8 216 hodnocení
Bluetooth reproduktor 2x8W, vestavěný basový port pro širokopásmový zvuk, Bluetooth, 8-10 hodin výdrž baterie na jedno nabití, odolnost proti stříkající vodě IPX7
Produkt je lokalizovaný pro CZ
Kód:  JJ090j1a Prod. číslo:  JBL FLIP3BLKE Stránky výrobce

JBL Flip 3 černý

JBL Flip 3 je další generací oceněné série bezdrátových Bluetooth reproduktorů Flip. Přináší výjimečně výkonný zvukový projev, který vás obklopí stereo zvukem, ať již jste kdekoliv. Kompaktní reproduktor je napájen robustní 3000 mAh Li-Ion baterií, díky níž si zajistíte až 10 hodin nepřetržitého poslechu. 

Reproduktor je vyroben z kvalitních a stylových materiálů, díky nimž snadno odolá stříkající vodě. Vezměte si JBL Flip 3 kamkoliv - k bazénu nebo do lesa. Vždy vám dobře poslouží.

Klíčové vlastnosti

  • Pohodlné bezdrátové Bluetooth streamování
  • 3000 mAh dobíjecí baterie
  • Mikrofon s reproduktorem
  • Odolnost vůči postříkání vodou
  • JBL Connect
  • Stylové materiály
  • JBL basový měnič

Nechť hudba zní!

Díky jednoduchému Bluetooth párování můžete s JBL Flip 3 spojit až trojici zařízení a střídavě přehrávat hudbu například ve společnosti přátel. Kvalita zvuku je nekompromisní - slyšíte basy, cítíte basy, vidíte basy. O perfektní zážitek se postarají externí pasivní měniče.

JBL Connect

Díky speciální technologii JBL Connect snadno vytvoříte celý ekosystém reproduktorů JBL Flip 3, čímž si zajistíte opravdu dechberoucí zvukový zážitek. 

Propojení s telefonem rovněž umožní vést pohodlné konference. Reproduktor navíc disponuje systémem potlačujícím šum a ozvěny. 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

má ipx7???nebo ipx5

Dobrý den, Jen se chci zeptat jestli by tento reproduktor mohl být dostupný i v modré variantě? Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, Jaké má rozměry? děkuji za odpověd

Dobrý deň , hľadám hlasitý reproduktor na pripojenie k rádiu, nejde mi tak o kvalitu zvuku a basy ale hlavne o silný zvuk. Je pre tento účel JBL Flip 3 lepší ako Evolveo Supreme beat C5? Ďakujem za odpoveď, prajem pekný deň.

Dobrý deň, je tento reprák kompatibilný s iPhone 5s ?

Dobrý deň, je tento reprák kompatibilný s iPhone 5s ?

Dobrý deň, prosím aká je maximálna a minimálna teplota prostredia v ktorom reproduktor vydrží hrať ??

Dobrý den. Rozhoduji se mezi koupí tohoto https://www.alza.cz/jabra-speak-510-for-pc-d408309.htm a tohoto https://www.alza.cz/jbl-flip-3-cerny-d2921524.htm?o=1 Využití bude poslech hudby (ne extrémně hlasité, ale určitě požaduji kvalitní zvuk) a pracovní konfereční hovory. Který z nich je vhodnější? Případně nějaký jiný přenosný reproduktor, finančně do tří tisíc či max čtyř tisíc?

Dobrý den je toto zařízení kompatní s windows phone? děkuji za odpověď

Dobrý den. Výrobce uvádí podporu funkce JBL Connect. Je dostupná aktualizace funkce na JBL Connect+ pro tento reproduktor? Díky za odpověď

123...
Diskuze a poradna k JBL Flip 3 černý
Příslušenství pro JBL Flip 3 černý
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JBL Flip 3 čierny. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL Flip 3 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL Flip 3 fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací