Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcem s aplikací Alza

Kamery do auta

Zobrazit katalog
Cena
-
Dostupnost
Stav zboží
Hodnocení od zákazníků
Úhel záběru
30 °
360 °
-
Maximální rozlišení videa
Full HD (1920×1080)
(121)
Ultra HD (3840×2160)
(42)
2560×1440
(20)
HD (1280×720)
(15)
2592×1944
(12)
Typ paměťové karty
SD
(4)
SDHC
(3)
SDXC
(3)
Micro SD
(184)
Micro SDHC
(87)
Vnitřní paměť
0 MB
262144 MB
- 0 GB 256 GB
Funkce
Nahrávání ve smyčce
(136)
G-senzor
(121)
GPS
(103)
Parkovací režim
(65)
Noční vidění
(60)
Asistenční systémy
Lane Assist
(4)
Antikolizní systém
(7)
ADAS
(19)
Barva
Béžová
(1)
Bílá
(3)
Černá
(213)
Červená
(7)
Modrá
(1)
Stříbrná
(1)
Šedá
(11)
Nejnovější objednávky
Filtrovat

Kamera do auta neboli dashcam umožňuje nahrávat dění před i za vozidlem. Díky širokoúhlým záběrům a nahrávání do smyčky vám v případě nehody může poskytnout nezpochybnitelný důkazní materiál. Jaké jsou základní parametry autokamery a podle čeho vybrat? Poradíme vám.

Pokračovat

Kamera do auta bez kabelu, duální, v zrcátku či s GPS – jakou vybrat?

V dnešní době není kamera do auta pouze jedna, ale v nabídce najdete nespočet druhů. Vše záleží na vaší preferenci, požadavcích a náročnosti. Jaké kamery do auta jsou k dispozici?

Kamery do auta ve zpětném zrcátku mají spoustu vychytávek

Kamery do auta ve zpětném zrcátku patří k těm vychytanějším kamerám. Jsou zabudované přímo ve zpětném zrcátku, takže ušetříte spoustu místa s instalací kamery. Většina těchto kamer umožňuje přední i zadní nahrávání, parkovací režim či detekci pohybu. Mohou disponovat také dotykovým displejem, GPS či digitálním měřením rychlosti. Kamera do auta na zrcátko je vhodná pro všechny, kteří chtějí vyšší kvalitu.

Kamera do auta s detekcí pohybu neboli hlídací kamera do auta se automaticky spustí při zaznamenání pohybu u vašeho automobilu, i když máte vypnutý motor.

Duální kamera do auta bez kabelu

Duální kamera do auta bez kabelu umožní přední i zadní nahrávání zároveň. To zajistí lepší kontrolu nad vaším vozidlem. Tato kamera obsahuje dvě části, které připevníte na přední a zadní sklo. Většina z nich je také obdařena širokým úhlem záběru, díky kterému vám nic neunikne.

Kamera do auta bez kabelu je v dnešní době samozřejmostí. Stačí ji přes kabel nabít a vydrží vám až několik hodin v provozu.

Autokamery s GPS pro snadnější cestování

Autokamery s GPS vám zjednoduší cestu. Obsahují displej, který zobrazuje vaší rychlost, polohu i směr. Snadno tak mohou nahradit GPS v mobilu či na palubní desce. Většina GPS také umožňuje identifikovat radary a úseková měření. Umí také detekovat rozjezd a spustit nahrávání. Lepší kamery pak umožní i automatickou kalibraci.

Couvací kamery do auta využijete při parkování

Couvací kamera do auta zjednuduší parkování. Je vhodná pro auta, která tuto funkci nemají ve výbavě. Díky ní uvidíte, co se děje za vaším vozem a kolik prostoru máte ještě za sebou. To přijde vhod hlavně při couvání do úzkých prostorů. Většina těchto kamer je také vybavena nočním režimem, a tak v klidu zaparkujete i v noci.

Kamery na motorku pro všechny typy motorek

Kamery na motorku plní stejnou funkci jako kamery do auta, tedy zaznamenávají dění okolo vašeho motocyklu. Jde většinou o vodotěsné outdoorové kamery, které jsou vhodné do jakéhokoliv počasí i teploty. Některé kamery bývají také vybaveny náramkem, pomocí kterého je ovládáte.

Kamery do auta nabízí také řadu příslušenství

Příslušenství pro kamery do auta najdete nejčastěji ve formě SD karet, které jsou pro tyto kamery nezbytné. Můžete zde však najít i nabíječky do auta, držáky kamer, USB kabely, pouzdra, čisticí utěrky a další.

i

Kamery do auta mají obvykle malou vnitřní paměť. Většina z nich se tak neobejde bez paměťové karty. Podporované jsou microSD, microSDHC i microSDXC karty o velikosti 16 GB až 128 GB. Kamery s větší vnitřní pamětí slot na SD kartu nemají.

Jaké parametry má kamera do auta?

Nejdůležitější parametry, které kamera do auta nabízí, souvisí se záznamem videa. Jedná se o rozlišení, snímkovou frekvenci a úhel záběru. Důležité jsou také další funkce kamery, rozměry či výdrž baterie.

Kvalitu obrazu určuje rozlišení autokamery

Rozlišení videa určuje, jak moc bude obraz autokamery detailní. Vyšší rozlišení znamená detailnější obraz, ale také větší nároky na paměť kamery do auta.

  • HD kamery do auta nabízí dostatečné rozlišení. Vzdálenější detaily mohou být hůře viditelné.
  • Kamera do auta Full HD značí dostatek detailů pro identifikaci osob či SPZ na větší vzdálenost.
  • Ultra HD autokamera nabízí vysoce kvalitní obraz, na kterém snadno rozpoznáte i malé detaily.
  • Kamera do auta v 4K rozlišení je vhodná pro opravdové fajnšmekry. S tímto uvidíte i nejmenší detail.

Kamery do auta s vyšším rozlišením než Full HD mají obvykle i kvalitnější objektiv. To zajistí detailní a čitelné dashcam video za každých podmínek.

Snímková frekvence kamery do auta aneb jak bude obraz plynulý

Snímková frekvence kamery do auta označuje počet snímků zachycených v jedné sekundě videa (FPS). Plynulý obraz poskytne 30 snímků za sekundu. Pokud má autokamera 60 FPS, působí záběr přirozeněji. Navíc také umožňuje plynulé přehrávání zpomalených záběrů.

Kamera do auta může mít různý úhel záběru

Širší úhel záběru zajišťuje lepší perspektivu a pokrývá více prostoru po stranách vozu. Autokamery mají obvykle úhel záběru od 120° do 170°. K dispozici je však i kamera do auta 360°, která umožní snímat celé auto.

i

Autokamera do auta může být obdařena displejem, který usnadňuje její nastavení i ovládání. Některé displeje navíc ukazují vaší rychlost, polohu i navigaci.

Zaměřte se i na rozměry kamery do auta

Kamery do auta se vyrábějí v různých rozměrech. Záleží na kvalitě, funkcích i stylu. Kamery ve zpětném zrcátku jsou větší, protože nahrazují i zrcátko. Při koupi klasické kamery na přední sklo však dbejte na její velikost. Neměla by být příliš rozměrná, aby neomezovala váš výhled z vozu. To platí i v případě kamery na palubní desce či na zadním skle. Mini kamera do auta je vhodná pro menší třídveřové vozy.

Autokamera má řadu dalších funkcí

Jaké jsou další funkce a vlastnosti, které autokamera nabízí?

  • Zachycení zvuku v režimu mono, stereo či prostorovém.
  • G-senzor detekuje náraz. Pokud se tak stane, dashcam dokáže uzamknout pořízený záběr proti přepsání.
  • Parkovací mód umožní hlídat váš vůz několik hodin bez potřeby napájení a spustí záznam i při drobné kolizi.
  • Manuální uzamčení záznamu zamezí přemazání vybraných momentů z paměti kamery.
  • Výměnné filtry odstraňují odlesk z palubní desky, UV filtr zvyšuje sytost a živost barev.
  • Kamery s detekcí radarů dokáží zaznamenat radar a včas vás před ním varovat.
  • Nahrávání ve smyčce při zaplnění paměti automaticky přehraje starý záznam za nový.
  • Parkovací režim se automaticky zapne při parkování, čímž vám ho usnadní.
  • Hlasové ovládání kamery do auta umožní zadávat požadavky bez pomoci dotyku.

Některé kamery do auta umožňují délku nahrávání až 2 400 minut, některé ovšem jen 10 minut. Záznam se buď automaticky přehraje, nebo jej musíte manuálně smazat.

Kamera do auta na baterii musí mít nějakou výdrž

Kamera do auta na baterii má zabudovaný malý akumulátor, který se postará o její napájení na několik desítek minut, ale i hodin, a to bez nutnosti připojení. To oceníte zejména v momentech, kdy je vozidlo zaparkované a kamera není napájena ze zapalování. Výdrž kamery pak závisí na kapacitě baterie, která se pohybuje v rozmezí zhruba od 150 mAh do 2 900 mAh. Čím větší kapacitu baterie má, tím déle vydrží.

Autokamera do auta nabízí řadu připojení

Autokamera do auta s HDMI portem může být připojena přímo k televizi. Autokamera na USB-C umožňuje přesouvat videa z kamery do počítače. Některé modely podporují i bezdrátové připojení, například pomocí Wi-Fi. Díky tomu lze měnit nastavení kamery či sledovat videa pomocí aplikace v chytrém zařízení.

Kam umístit kameru do auta?

Kamera do auta může mít více umístění. Nejčastěji se umisťuje na přední sklo, kam ji snadno připevníte držákem či přilepíte. V případě duální kamery je pak druhá část připevněna i na zadní sklo. V nabídce je však i kamera do auta na palubní desku, kterou na ni pomocí držáku připevníte.

Stále váháte nad tím, jaká bude ta nejlepší kamera do auta? Recenze našich zákazníků vám mohou pomoci. Můžete se však také nechat inspirovat v průvodci Jak vybrat kameru do auta.

Skrýt popis
Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.

Nejprodávanější

1.
Kamera do auta - duální rozlišení snímače 16 Mpx, úhel záběru 170°, 2,45" displej, magnetický držák, akumulátorové napájení, GPS, nahrávání ve smyčce, detekce radarů, automatické spuštění, parkovací režim a g-senzor, max. rozlišení videa Ultra HD (3840×2160), max. snímkovací frekvence 30 sn./s, mono ozvučení videa, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do velikosti 128 GB, podporovaný formát JPEG, H.264 a MOV, rozhraní USB-C, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní GPS, uživatelská příručka, napájecí kabel/adaptér, nabíječka do auta a držák v balení, napájení zajišťuje akumulátor, kapacita baterie 200 mAh
3 490,-

2.
Kamera do auta - úhel záběru 140°, GPS, nahrávání ve smyčce, detekce radarů, automatické spuštění, ochrana souborů a g-senzor, max. rozlišení videa 2560×1440, max. snímkovací frekvence 30 sn./s, stereo ozvučení videa, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC, podporovaný formát JPEG, MP4 a H.265, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní GPS, napájení zajišťuje zásuvka autozapalovače
2 679,-

3.
Kamera do auta - se snímačem Sony IMX335 Full Frame, úhel záběru 140°, 3" displej, dotykové ovládání, GPS a detekce radarů, max. rozlišení videa Ultra HD (3840×2160), max. snímkovací frekvence 30 sn./s, mono ozvučení videa, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do velikosti 128 GB, podporovaný formát JPEG, MOV, max. délka záznamu 5 min, rozhraní USB-C, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní GPS, uživatelská příručka, nabíječka do auta a držák v balení, napájení zajišťuje zásuvka autozapalovače
3 490,-

Další nejprodávanější
227 položek
Lidovka Levné, ale dobře hodnocené
5,0
MIO MiVue 802 2.5K WIFI
Kamera do auta - se snímačem CMOS, úhel záběru 140°, 0,11" displej, bateriové napájení, akumulátorové napájení a nahrávání ve smyčce, max. rozlišení videa 2,5K QHD (1600p), max. snímkovací frekvence 60 sn./s, mono ozvučení videa, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD a micro SDHC do velikosti 0,128 GB, podporovaný formát JPEG, H.264 a MP4, koncovka mini USB a bezdrátové rozhraní Wi-Fi, manuál a nabíječka do auta v balení, napájení zajišťuje zásuvka autozapalovače
1 869,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: PP350y1a
Zlatá střední cesta Dobrý poměr cena/výkon
4,2 78×
LAMAX T10 4K GPS (s hlášením radarů)
Kamera do auta - duální rozlišení snímače 16 Mpx, úhel záběru 170°, 2,45" displej, magnetický držák, akumulátorové napájení, GPS, nahrávání ve smyčce, detekce radarů, automatické spuštění, parkovací režim a g-senzor, max. rozlišení videa Ultra HD (3840×2160), max. snímkovací frekvence 30 sn./s, mono ozvučení videa, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do velikosti 128 GB, podporovaný formát JPEG, H.264 a MOV, rozhraní USB-C, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní GPS, uživatelská příručka, napájecí kabel/adaptér, nabíječka do auta a držák v balení, napájení zajišťuje akumulátor, kapacita baterie 200 mAh
3 490,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: LMAXT10a1
Zlatá střední cesta Dobrý poměr cena/výkon
4,2 34×
NAVITEL R980 4K (Radary, Wi-fi, Sony)
Kamera do auta - se snímačem Sony IMX335 Full Frame, úhel záběru 140°, 3" displej, dotykové ovládání, GPS a detekce radarů, max. rozlišení videa Ultra HD (3840×2160), max. snímkovací frekvence 30 sn./s, mono ozvučení videa, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do velikosti 128 GB, podporovaný formát JPEG, MOV, max. délka záznamu 5 min, rozhraní USB-C, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní GPS, uživatelská příručka, nabíječka do auta a držák v balení, napájení zajišťuje zásuvka autozapalovače
3 490,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: PP761a1
Pro náročné Kvalita bez kompromisů
3,7 13×
MIO MiVue 955W 4K Dual
Kamera do auta - duální, se snímačem CMOS, úhel záběru 140°, 2,7" displej, GPS, nahrávání ve smyčce a hlasové ovládání, max. rozlišení videa Ultra HD (3840×2160), max. snímkovací frekvence 60 sn./s, mono ozvučení videa, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD a micro SDHC do velikosti 256 GB, podporovaný formát JPEG, MP4 a H.265, koncovka mini USB a bezdrátové rozhraní Wi-Fi, manuál a nabíječka do auta v balení, napájení zajišťuje zásuvka autozapalovače
6 989,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: PP955w2
3,9 35×
TrueCam H7 GPS 2.5K (s hlášením radarů)
Kamera do auta - úhel záběru 140°, GPS, nahrávání ve smyčce, detekce radarů, automatické spuštění, ochrana souborů a g-senzor, max. rozlišení videa 2560×1440, max. snímkovací frekvence 30 sn./s, stereo ozvučení videa, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC, podporovaný formát JPEG, MP4 a H.265, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní GPS, napájení zajišťuje zásuvka autozapalovače
2 679,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: CH630a
4,3 68×
NAVITEL AR250 NV (noční vidění)
Kamera do auta - profesionální, úhel záběru 140°, 2" displej, odolné provedení, bateriové napájení, nahrávání ve smyčce, automatické spuštění a g-senzor, max. rozlišení videa Full HD (1920×1080), max. snímkovací frekvence 30 sn./s, stereo ozvučení videa, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD a micro SDHC do velikosti 64 GB, podporovaný formát H.264 a MOV, manuál, nabíječka do auta a držák v balení, napájení zajišťuje micro USB kabel
Cenová bomba
1 149,- Ušetříte 226,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: PP751a
4,3 56×
LAMAX S9 Dual GPS
Kamera do auta - zrcátko, úhel záběru 150°, 9,66" displej, dotykové ovládání, akumulátorové napájení, GPS, nahrávání ve smyčce, detekce radarů a hlasové ovládání, max. rozlišení videa Full HD (1920×1080), mono ozvučení videa, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD do velikosti 64 GB, podporovaný formát JPEG, H.264 a MOV, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a rozhraní Mini USB, napájení zajišťuje zásuvka autozapalovače, kapacita baterie 500 mAh
4 990,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: LMA002h1
5,0
70mai 4K A810 HDR Dash Cam Set
Kamera do auta - úhel záběru 150°, 3" displej, asistenční systém ADAS, bateriové napájení, nahrávání ve smyčce, detekce nárazu, noční vidění a g-senzor, max. rozlišení videa Ultra HD (3840×2160), max. snímkovací frekvence 60 sn./s, stereo ozvučení videa, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD do velikosti 256 GB, podporovaný formát H.264, MP4 a H.265, výstup USB-C, rozhraní USB-C, napájení zajišťuje USB-C, kapacita baterie 500 mAh
+Dárek Mikroskop Konus v hodnotě 279,-
Zlevněno -2 %
4 919,- 4 999,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: MAIa19b
3,0
70mai Dash Cam Omni 32G BLACK+GREY
Kamera do auta - se snímačem CMOS 1/2,8", úhel záběru 140°, 1,2" displej, asistenční systém ADAS, bateriové napájení, GPS, nahrávání ve smyčce, hlasové ovládání, detekce nárazu, parkovací režim, noční vidění a g-senzor, max. rozlišení videa Full HD (1920×1080), max. snímkovací frekvence 60 sn./s, stereo ozvučení videa, vnitřní paměť 32768 MB, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD, rozhraní USB-C, napájecí kabel/adaptér v balení, napájení zajišťuje USB-C, kapacita baterie 300 mAh
2 999,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: MAIa15a
4,1 20×
NAVITEL R1050 (dálkové ovládání)
Kamera do auta - úhel záběru 165°, 1,22" displej, akumulátorové napájení, GPS, nahrávání ve smyčce, detekce nárazu, automatické spuštění, ochrana souborů, parkovací režim a g-senzor, max. rozlišení videa Full HD (1920×1080), max. snímkovací frekvence 30 sn./s, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do velikosti 64 GB, podporovaný formát MP4, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní GPS, uživatelská příručka, USB kabel, nabíječka do auta a čisticí utěrka v balení, napájení zajišťuje akumulátor
Super cena
2 089,- Ušetříte 101,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: PP731b
4,5 32×
70mai Dash Cam Pro Plus+ Set
Kamera do auta - se snímačem Sony IMX335, rozlišení snímače 5 Mpx, úhel záběru 140°, 2" displej, asistenční systém ADAS, GPS, nahrávání ve smyčce, automatické spuštění, noční vidění a g-senzor, max. rozlišení videa 2592×1944, max. snímkovací frekvence 30 sn./s, stereo ozvučení videa, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD do velikosti 64 GB, podporovaný formát JPEG, H.264, MP4, H.265 a MOV, rozhraní USB 2.0 a rozhraní Micro USB, napájecí kabel/adaptér v balení, napájení zajišťuje akumulátor, kapacita baterie 500 mAh
+Dárek Mikroskop Konus v hodnotě 279,-
2 899,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: MAIa10
4,8
NAVITEL MR255 NV
Kamera do auta - duální, zrcátko, se snímačem CMOS Full Frame, úhel záběru 160°, 0,5" displej, automatické spuštění, ochrana souborů a g-senzor, max. rozlišení videa Full HD (1920×1080), max. snímkovací frekvence 30 sn./s, mono ozvučení videa, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do velikosti 128 GB, podporovaný formát JPEG, MOV, max. délka záznamu 5 min, výstup jack 3,5 mm, koncovka USB-C, uživatelská příručka, nabíječka do auta, držák a zadní kamera v balení, napájení zajišťuje zásuvka autozapalovače
2 099,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: PP741a1
3,9 54×
Niceboy Pilot XR Radar
Kamera do auta - se snímačem Sony IMX335, rozlišení snímače 12 Mpx, úhel záběru 170°, 2,45" displej, GPS, nahrávání ve smyčce, parkovací režim a g-senzor, max. rozlišení videa Ultra HD (3840×2160), max. snímkovací frekvence 24 sn./s, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD do velikosti 128 GB, podporovaný formát MP4, napájení zajišťuje zásuvka autozapalovače, kapacita baterie 260 mAh
3 459,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: NCB017a
4,9 15×
NAVITEL MR155 NV (noční vidění)
Kamera do auta - zrcátko se snímačem CCD, úhel záběru 140°, 4,4" displej, dotykové ovládání, nahrávání ve smyčce, automatické spuštění, parkovací režim a g-senzor, max. rozlišení videa Full HD (1920×1080), max. snímkovací frekvence 30 sn./s, mono ozvučení videa, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD a micro SDHC do velikosti 64 GB, podporovaný formát JPEG, MOV, popruh/poutko, USB kabel, manuál, napájecí kabel/adaptér a čisticí utěrka v balení, napájení zajišťuje USB, kapacita baterie 180 mAh
1 999,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: PP780
4,4 22×
LAMAX T10 zadní kamera FullHD
Kamera do auta - couvací, odolné provedení, nahrávání ve smyčce a ochrana souborů, max. rozlišení videa Full HD (1920×1080), max. snímkovací frekvence 30 sn./s, napájecí kabel/adaptér v balení
589,-
Skladem > 10 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: LMAXT10b2
4,4 24×
MIO MiVue C430 GPS
Kamera do auta - rozlišení snímače 2 Mpx, úhel záběru 135°, 2" displej, bateriové napájení, GPS, nahrávání ve smyčce, detekce radarů, automatické spuštění a g-senzor, max. rozlišení videa Full HD (1920×1080), max. snímkovací frekvence 30 sn./s, mono ozvučení videa, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD do velikosti 128 GB, podporovaný formát JPEG, MOV, bezdrátové rozhraní GPS, manuál, napájecí kabel/adaptér a držák v balení, napájení zajišťuje zásuvka autozapalovače, kapacita baterie 250 mAh
1 890,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: PP303b3
5,0
Vantrue E1
Kamera do auta - se snímačem Sony IMX335, úhel záběru 160°, 1,54" displej, magnetický držák, GPS, nahrávání ve smyčce, hlasové ovládání, parkovací monitor, detekce nárazu a g-senzor, max. rozlišení videa 2592×1944, max. snímkovací frekvence 30 FPS, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD do velikosti 512 GB, rozhraní USB-C, bezdrátové rozhraní Wi-Fi a bezdrátové rozhraní Bluetooth, uživatelská příručka v balení, napájení zajišťuje superkondenzátor
4 279,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: VANTa1b
3,8 39×
NAVITEL R600 GPS (radary 47 zemí)
Kamera do auta - úhel záběru 170°, 2" displej, GPS, nahrávání ve smyčce, detekce radarů, detekce nárazu, automatické spuštění a ochrana souborů, max. rozlišení videa Full HD (1920×1080), max. snímkovací frekvence 30 sn./s, mono ozvučení videa, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do velikosti 64 GB, podporovaný formát JPEG, H.264 a MOV, rozhraní USB 2.0, uživatelská příručka, nabíječka do auta a držák v balení, napájení zajišťuje zásuvka autozapalovače, kapacita baterie 180 mAh
1 999,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: PP720b2
4,3 11×
MIO MiVue J30 2.5K WIFI
Kamera do auta - rozlišení snímače 4000000 px, úhel záběru 140°, nahrávání ve smyčce a g-senzor, max. rozlišení videa 2560×1440, max. snímkovací frekvence 30 sn./s, mono ozvučení videa, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD a micro SDHC do velikosti 128 GB, podporovaný formát JPEG, H.264 a MP4, bezdrátové rozhraní Wi-Fi, manuál, napájecí kabel/adaptér a držák v balení, napájení zajišťuje zásuvka autozapalovače
Zlevněno -16 %
1 590,- 1 890,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: PP306ya5
3,9 75×
LAMAX C3
Kamera do auta - úhel záběru 140°, 2,4" displej, nahrávání ve smyčce, max. rozlišení videa Full HD (1920×1080), max. snímkovací frekvence 30 sn./s, stereo ozvučení videa, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD a micro SDHC do velikosti 32 GB, podporovaný formát JPEG, AVI, max. délka záznamu 10 min, rozhraní USB 2.0, USB kabel, manuál, nabíječka do auta a držák v balení, napájení zajišťuje zásuvka autozapalovače
899,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: LMA001c81
4,5 14×
TrueCam H7 zadní kamera
Kamera do auta - couvací, duální, rozlišení snímače 2000000 px, odolné provedení, nahrávání ve smyčce, detekce nárazu a ochrana souborů, max. rozlišení videa Full HD (1920×1080), max. snímkovací frekvence 30 sn./s, napájecí kabel/adaptér a zadní kamera v balení, napájení zajišťuje zásuvka autozapalovače
799,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: CH650a1
4,4
Nextbase Dash Cam 522GW
Kamera do auta - úhel záběru 140°, 3" displej, magnetický držák, GPS, hlasové ovládání, parkovací režim, noční vidění a g-senzor, max. rozlišení videa 2560×1440, max. snímkovací frekvence 30 sn./s, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC, rozhraní USB 2.0, bezdrátové rozhraní Wi-Fi, bezdrátové rozhraní Bluetooth a bezdrátové rozhraní GPS, napájecí kabel/adaptér a držák v balení, napájení zajišťuje USB
5 190,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: NXT200f
4,2 20×
Nextbase Dash Cam 622GW
Kamera do auta - úhel záběru 140°, 3" displej, magnetický držák, GPS, nahrávání ve smyčce, ochrana souborů, parkovací režim, noční vidění a g-senzor, max. rozlišení videa Ultra HD (3840×2160), max. snímkovací frekvence 30 sn./s, stereo ozvučení videa, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD, micro SDHC a micro SDXC do velikosti 128 GB, bezdrátové rozhraní Wi-Fi, bezdrátové rozhraní Bluetooth a bezdrátové rozhraní GPS, USB kabel, napájecí kabel/adaptér a držák v balení, napájení zajišťuje zásuvka autozapalovače
6 819,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: NXT250a
4,6
MIO MiVue 803 2.5K WIFI GPS
Kamera do auta - se snímačem CMOS, úhel záběru 140°, 0,11" displej, bateriové napájení, akumulátorové napájení, GPS a nahrávání ve smyčce, max. rozlišení videa 2,5K QHD (1600p), max. snímkovací frekvence 60 sn./s, mono ozvučení videa, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD a micro SDHC do velikosti 0,128 GB, podporovaný formát JPEG, H.264 a MP4, koncovka mini USB a bezdrátové rozhraní Wi-Fi, manuál a nabíječka do auta v balení, napájení zajišťuje zásuvka autozapalovače
Zlevněno -4 %
2 490,- 2 590,-
Skladem > 5 ks
Do půlnoci objednáš, ráno v AlzaBoxu máš.
Info
Objednací kód: PP350y2a

Kamery do auta

reproduktoryReproduktory SVS Prime Wireless Pro jsou špičky bezdrátového světa Může se z bezdrátové stereo soustavy linout vysoce kvalitní zvukový výstup? SVS Prime Wireless Pro jsou reproduktory, které to chtějí dokázat. Sami o sobě se navíc zvládnou napojit na různé streamovací služby a přehrávat zvuk odtud. S luxusním designem jsou pak ozdobou...
True Wireless sluchátka Marshall Motif II A.N.C. se ukázala ke konci roku 2023. Míří spíše na náročnější posluchače a zaujmou třeba aktivním potlačením hluku nebo unikátním designem. Značka Marshall je na audio trhu velmi uznávaná, a tak není divu, že očekávání pro...
Sony pořádá spoustu skvělých akcí na produkty z řady Sony Alpha, objektivů nebo vlogerských fotoaparátů. V rámci nich můžete ušetřit peníze a získat produkty výhodněji. Jak na to, se dozvíte v článku.
GoProHERO12 Black: akční kamera stvořená pro zábavu! Z kamery GoPro HERO12 Black budete naprosto u vytržení! Nabízí totiž nejlepší obrazovou kvalitu ve své třídě, ohromné množství funkcí včetně bezdrátového přenosu zvuku pro Apple AirPody (i další Bluetooth zařízení), nebo dokonce výrazně prodlouženou výdrž baterie....
DJI Air 3 je dronem pokračujícím v modelové řadě. Nově však přichází s novinkami, které z odlehčeného dronu dělají pokročilý nástroj.
Nevyhovují vám bezdrátová sluchátka zcela vnořená do zvukovodu? Velkou náhlavní soupravu nechcete, ale i tak byste ale rádi zažili kvalitní poslech hudby, audioknih, podcastů a hovorů? Možná právě pro vás jsou ideální volbou sluchátka Shokz OpenFit.
Více článků Všechny články

Kamery do auta

Kamera do auta, to není jen nahrávání záznamu. Moderní dashcam nabízí řadu pokročilých funkcí, jako je detekce radarů, noční vidění či GPS modul. Co všechno tyto funkce umožňují, jaké další technologie se používají a od kteří výrobci autokamer patří mezi nejrozšířější?

Moderní prvky dashcam

Kromě nahrávání záznamu ve vysokém rozlišení umožňují kamery do auta sledovat mnoho dalších informací o dopravě, radarech či rychlosti a poloze vozidla. Jaké prvky dashcam patří mezi nejčastější?

  • G–Senzor rozpozná prudké brzdění či zrychlení a automaticky zamkne časový úsek před a po události.
  • GPS modul umožňuje na záznamu zobrazit polohu a rychlost auta v daný moment.
  • Asistenční systémy zobrazují informace o dopravě, upozorňují na slepé úhly nebo blížící se nebezpečí.

Kamera do auta s nočním viděním

Kamera do auta s nočním viděním nahrává ostrý a čitelný záznam i za zhoršených světelných podmínek či ve tmě. O důkazní materiál se tak nemusíte bát ani v případě nehody na neosvětlené cestě či v lese.

Kamera do auta s detekcí radarů

Kamera do auta s detekcí radarů umožňuje řidiči ohlásit blížící se kontroly rychlosti a dalších přestupků. Využívá k tomu databázi radarů, která může obsahovat data z desetitisíců míst napříč desítkami zemí.

Kamera do auta je často využívána taxikáři, kurýry nebo jako kamera do kamionu.

Dashcam – z čeho vybírat

Vybíráte dashcam do auta? Chybí vám kamera do kamionu? Vsaďte na osvědčené značky, které přináší všechny moderní vychytávky.

Autokamera Lamax

Autokamera Lamax nabízí noční vidění, detekci pohybu či upozornění na blížící se radar. Samozřejmostí je záznam ve vysokém rozlišení, široký úhel záběru, snadná obsluha a praktický držák.

Autokamera Niceboy

Elegantní vzhled, GPS modul, parkovací mód či detekce radarů – to je autokamera Niceboy. S dashcam Niceboy získáte také pokročilé asistenční systémy upozorňující na dopravní značky i potencionální dopravní komplikace.

Autokamera Truecam

Autokamera Truecam, to je ochrana vašeho vozu, na kterou se můžete spolehnout. Mezi nabízené funkce patří režim nočního vidění, GPS modul, G–Senzor nebo detekce pohybu. Díky vysokému rozlišení bude záznam čitelný v každé situaci.

Kamera do auta 4K – maximální rozlišení do auta?

Pro uživatele s největšími nároky na rozlišení a kvalitu záznamu jsou připraveny kamery do auta 4K. Rozlišení 4K zaznamenává čtyřikrát více obrazových bodů než Full HD, které patří mezi nejčastější rozlišení kamery do auta.

Plynulost záznamu neovlivňuje rozlišení ale fps (frames per second), česky počet snímků za vteřinu. Autokamera s 60 fps poskytuje plynulý záznam za každé situace.

Levné kamery do auta? Vyzkoušejte bazar

Levné kamery do auta z bazaru jsou 100% funkční zařízení s roční zárukou. Může se jednat o nevhodné dárky, rozbalené kusy nebo zánovní a použité zboží.

Pomohla vám tato informace?
Tento formulář slouží pouze k hodnocení informací v popisu výše.
Pokud máte dotaz k produktům, službám, dopravě či jiný požadavek, využijte zákaznické podpory.
Co bychom v něm měli zlepšit? Chybí vám zde něco? Je něco uvedeno špatně? Podělte se.
Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné kamery do auta Produkty seřazené od nejdražšího po nejlevnější hledejte v kategorii nejdražší kamery do auta Zboží seřazené dle prodejnosti od nejvíce po nejméně prodávané najde v kategorii nejprodávanější, nejlepší kamery do auta Produkty řazené dle hodnocení uživatelů od nejlepšího najdete v kamery do auta recenze
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací