Emise pro AP+ v app - všechny segmenty UEFA promo_CZ

Kolejiště Mehano se 4-dílnou soupravou

Zobrazit katalog
Kolejiště Mehano se 4-dílnou soupravou
RC model doporučený věk od 15 let, 150x100cm
Kód:  ZB508
Kolejiště Mehano se 4-dílnou soupravou Prodej skončil

Kolejiště Mehano se 4-dílnou soupravou

Kolejiště Mehano se 4-dílnou soupravou je luxusní RC model vlakové soupravy složené ze čtyř vagónů. Kolejiště se sestává ze 17 obloukových kolejí, 2 rovných kolejí, 1 levé výhybky, 1 pravé výhybky, 1 připojovací koleje, spojky, 1 ovladače vlaku s napájecím transformátorem, 11 budov, 1 kartónové stavebnice mostu, 1 balení stromů, autíčka, posypového materiálu, štěrku, silničního a železničního tunelu a kartónové plochy o rozměrech 1500 x 1000 mm. Svou nadstandardní výbavou tato stavebnice jistě ihned zaujme všechny nadšence této nestárnoucí zábavy. 

Specifikace:

Konstrukční velikost: H0
Výrobek je vhodný pro děti od 15 let věku.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Kolejiště Mehano se 4-dílnou soupravou
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kolejiště Mehano se 4-dílnou soupravou . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kolejiště Mehano se 4-dílnou soupravou . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kolejiště Mehano se 4-dílnou soupravou . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kolejiště Mehano se 4-dílnou soupravou .
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací