Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

AlzaPlus+ děti AP+ plus nový vizuál

Britax Přebalovací taška - šedá

Zobrazit katalog
Britax Přebalovací taška - šedá
Taška na kočárek otíratelná s přebalovací podložkou, termoobalem a spoustou úložného prostoru uvnitř i ve vnějších kapsách
Kód:  BABY0359 Prod. číslo:  4000984141429 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Britax Přebalovací taška - šedá Prodej skončil

Britax Přebalovací taška - šedá

Praktická přebalovací taška Britax nabízí vše, co maminky a miminka ocení při cestách mimo domov. Je prostorná a má přehledné vnitřní členění. Najdete v ní spoustu oddělených přihrádek a kapes, do kterých můžete uložit všechny potřebné drobnosti. Klíče a cennosti můžete nosit v kapse uzavíratelné na zip. Součástí je polstrovaná přebalovací podložka v samostatném nylonovém obalu. Láhev s čajem udržíte v teple pomocí přiloženého termoobalu. Taška je otíratelná, má nastavitelný ramenní popruh, jehož součástí jsou připojovací svorky. Vnitřní podšívka je omyvatelná. Díky jejímu neutrálnímu designu ji můžete používat i jako běžnou tašku.

Klíčové vlastnosti

  • Praktická přebalovací taška
  • Přebalovací podložka
  • Termoobal na láhev
  • Spousta úložného prostoru
  • Otíratelná
  • Nastavitelný ramenní popruh

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Britax Přebalovací taška - šedá Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Britax Prebaľovacia taška - šedá.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací