Dvouletá záruka pro firmy Aplikace

McDavid Handball Elbow Pad 1 ks vel. L

Zobrazit katalog
McDavid Handball Elbow Pad 1 ks vel. L
Bandáž poskytuje vynikající tlumení nárazů a pohodlí prostřednictvím pěnového polstrování, pro obvod loktu 26 - 27 cm
Kód:  SPT2227 Prod. číslo:  29369672147 Stránky výrobce
McDavid Handball Elbow Pad 1 ks vel. L Prodej skončil

McDavid Handball Elbow Pad 1 ks vel. L

Profesionální loketní chránič určený především pro házenkáře poskytuje vynikající tlumení nárazů a maximální komfort prostřednictvím pěnového polstrování. Speciální kevlarová tkanina prodlužuje životnost chrániče, je totiž odolná opotřebení způsobené třením o podlahu. Kompresní neoprénový návlek o tloušťce 4mm se skvěle přizpůsobí tvaru ruky a navíc udržuje teplo.

Velikost (obvod lokte):
L (26 - 27 cm)

Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro McDavid Handball Elbow Pad 1 ks vel. L Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si McDavid Handball Elbow Pad 1 ks veľ. L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte McDavid Handball Ellbogenschützer 1 Stück Größe. L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte McDavid Handball Ellbogenschützer 1 Stück Größe. L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: McDavid Kézilabda könyökvédő 1 darab mérete. L.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací