Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

Dvouletá záruka pro firmy AlzaBoxy Q1

LadyP Lilac

Zobrazit katalog
LadyP Lilac
4,5 6 hodnocení
Hygienická pomůcka dámská, pro čůrání ve stoje.
Kód:  LADY051 Prod. číslo:  8594156936006 Stránky výrobce

LadyP Lilac

LadyP je revoluční dámská hygienická pomůcka, díky níž budete moci pohodlně a bezpečně čůrat ve stoje. Oceníte ji v mnoha situacích - nejenom při návštěvě veřejných záchodků, kde se WC prkénko hemží bakteriemi, ale třeba i při odebírání vzorku moči, v těhotenství, během sportu nebo prostě všude tam, kde zrovna není k dispozici toaleta. Úžasnou službu pak prokáže nemocným či tělesně handikepovaným ženám, kterým může výrazně zjednodušit život. 

Použití LadyP je velmi jednoduché, stejně tak i její přenášení a údržba. Vyrobena je z lékařského silikonu, který neobsahuje BPA ani ftaláty. Díky pružnosti použitého materiálu lze pomůcku snadno složit do kompaktních rozměrů, takže se pohodlně vejde do každé kabelky. Po použití stačí LadyP jen omýt pod vodou, samozřejmě je možné výrobek vyvářet či sterilizovat. 

Hlavní přednosti

  • Pomůcka pro čůrání ve stoje 
  • Ideální design a velikost
  • Skladná 
  • Jednoduchá údržba
  • Praktické ouško pro snadné uchopení a pověšení 
  • Zaoblená hrana pro lepší přilnutí
  • Zúžená trubička pro bezpečný odvod moči
  • Znovupoužitelná
  • Při správné údržbě je její životnost až 15 let


Rozměry:
95 x 60 x 154 mm (v x š x d)

Barevné provedení:
Fialová 

Parametry a specifikace

XXL balení
NE Hotovo!

XXL balení

XXL balení
NE Hotovo!

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro LadyP Lilac Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LadyP Lilac. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LadyP Lilac.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací