AlzaBoxy Q1 MPLA307929

Způsob předání reklamace




  • Reklamaci lze uplatnit na kterékoliv z našich klasických poboček (kromě poboček budoucnosti). Výjimku tvoří pouze velká bílá technika, kterou lze předat na pro ni uzpůsobených pobočkách viz níže.


  • Pobočky pro příjem reklamací velké bílé techniky:
    České Budějovice, Frýdek-Místek, Praha-Háje, Praha-Holešovice, Praha-Horní Počernice, Hradec Králové, Jihlava, Kolín, Mladá Boleslav, Opava, Ostrava, Pardubice, Zlín

     
  • Zaslat reklamaci balíčkem viz návod a adresy níže. Velká bílá technika má zvláštní adresu.


Přidělení reklamačního čísla (RMA)

RMA je identifikační číslo, pod kterým můžete v celém průběhu reklamačního procesu sledovat stav konkrétní reklamace. Odkaz na RMA číslo vylučuje nedorozumění a nepřesnosti, zrychluje komunikaci. Během přidělení RMA čísla proběhne řada kontrol (ověření, zda je zboží zakoupeno v Alza.cz a.s., je-li v záruce atd.).

RMA číslo si můžete přidělit sami přes naše www stránky. Stačí použít svůj nákupní login, přihlásit se pod svým heslem a zde vyplnit požadované údaje.

S tímto RMA pak stačí zboží přinést nebo poslat na adresu naší provozovny.

RMA číslo není podmínkou pro přijetí reklamace.

Odeslání reklamace

Pokud budete Vaše zboží zasílat poštou či přepravní společností, musí být na balíku zřetelně vyznačeno RMA, pod kterým je vadné zboží evidováno. Pokud v jednom balíku bude více reklamovaného zboží, je nutné zřetelně označit RMA číslem jak jednotlivé reklamované zboží uvnitř balíku, tak i všechna RMA čísla zřetelně uvést na balíku. Balík musí obsahovat seznam zboží. Pokud nemáte vytvořené RMA číslo pro reklamovaný produkt, je nutné přiložit doklad o nákupu zboží a průvodní dopis s přesným popisem vady a platnými kontaktními údaji.

Průběh reklamace

O průběhu celé reklamace budete informováni automatickými maily, které Vás upozorní na to, že Vaše reklamace byla námi přijata do systému, že byla vyřízena, že Vám byla odeslána, či že si ji máte možnost vyzvednout.
Kdykoli si také průběh celého procesu můžete ověřit právě pod RMA číslem na našich www stránkách (na stejném místě kde jste si RMA číslo přidělili).

Kontakty

Níže uvedené kontaktní údaje slouží pro případ potřeby komunikace ohledně Vašeho problému nebo dotazu na reklamační proces.

Doručovací adresa:
Alza.cz - reklamace
GLP park Gate 70
Severní 255
252 19 Chrášťany


tel: (+420) 225 340 111






Doručovací adresa pro VELKOU BÍLOU techniku:
Alza.cz a.s. - LCU
Úžice 267, 277 45, Úžice
Prologis park, dálnice D8





P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací