Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

AlzaPlus+ knihy Aplikace

Bartošová Iveta: Platinum Collection (3x CD) - CD

Zobrazit katalog
Bartošová Iveta: Platinum Collection (3x CD) - CD
5 1 hodnocení
Hudební CD - Iveta Bartošová patří k nejoblíbenějším českým popovým zpěvačkám všech dob. To potvrzuje i kompilační album s jejími největšími hity, jež yvšlo v rámci edice Platinum Collection. Kolekce mapuje celou kariéru Ivety Bartošové od počátků až do současnosti.
259,-
Nakupujte jedním klikem bez nutnosti opakovaně vybírat dopravu a platbu Hlídat dostupnost
Přidat do seznamu
Kód:  FER216760-2 Prod. číslo:  216760-2
Bartošová Iveta: Platinum Collection (3x CD) - CD 259,- Momentálně nedostupné

Bartošová Iveta: Platinum Collection (3x CD) - CD

Iveta Bartošová patří k nejoblíbenějším českým popovým zpěvačkám všech dob. To potvrzuje i kompilační album s jejími největšími hity, jež yvšlo v rámci edice Platinum Collection.
Kolekce mapuje celou kariéru Ivety Bartošové od počátků až do současnosti. Jde o průřez její tvorbou, zachycení vývoje talentované zpěvačky.

Seznam stop

CD 1
Láska má je zákon / Nekonečná / Tři oříšky / September Lady / Pomněnka / Spíme v kapkách deště / Loutno kouzelná / Skandál / Dřív než svíčka dohoří / Bílý kámen / Ve jménu lásky / Když láska schází / Útoč láskou / Až vítr odletí / Knoflíky lásky
CD 2
Rozvíjej se poupátko / Můj Monte Cristo / Nad jezerem / Znám jednu starou zahradu / Podobáš se lásce mý / Šašek a Adriana / Popelka (The Sweetest Sounds) / S láskou je kříž / Já chci být ti vším (Let Me Be Your Wings) / Juanita / Utíkám před tebou / Hej, pane diskžokej / Láska cestu zná (The Lion King) / Jseš můj den / Víš lásko
CD 3
Léto / Nic nového pod sluncem / Jsem to já v představách / Sladké hlouposti (Something Stupid) / Před zradou chrání mě dál tvá láska / Vím, že jsi se mnou / Scházíš mi čím dál víc / Z pekla štěstí / Píseň o šlépějích / To je naše věc / Nevolej / Václavák / V zahradách / Návrat / Dej mi ruku

Parametry a specifikace

Žánr
Pop, Česká a slovenská tvorba Hotovo!
Médium
CD Hotovo!
Interpret
Bartošová Iveta Hotovo!

Vlastnosti

Žánr
Pop, Česká a slovenská tvorba Hotovo!
Médium
CD Hotovo!
Interpret
Bartošová Iveta Hotovo!

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Bartošová Iveta: Platinum Collection (3x CD) - CD
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací