Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

AP+ nový vizuál krvave_tajemstvi_FKP

Coldplay: A Rush Of Blood To The Head - LP

Zobrazit katalog
Coldplay: A Rush Of Blood To The Head - LP
LP vinyl - "A Rush of Blood to the Head" je název druhého studiové alba anglické hudební skupiny Coldplay, které bylo vydáno 26. srpna 2002. Přístup k psaní písní byl ovlivněn teroristickými útoky 11. září 2001, které byly uskutečněny týden před začátkem nahrávání.
Kód:  FER2435405041 Prod. číslo:  2435405041

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Coldplay: A Rush Of Blood To The Head - LP Prodej skončil

Coldplay: A Rush Of Blood To The Head - LP

Coldplay je britská kapela z Londýna hrající alternativní rock, která vznikla v roce 1997. Je známá svými rockovými melodiemi a introspektivními texty. Někdy bývají zařazováni do škatulky "piano-rock", nebo pop.

V písních v albu je výraznější piano a kytara než v debutovém albu této skupiny - Parachutes. V roce 2003 se album umístilo na 473. místě v žebříčku 500 nejlepších hudebních alb časopisu Rolling Stone.

Objevily se na něm hity "In My Place", "The Scientist", "Clocks" a "God Put a Smile upon Your Face". Podle kritiků je "A Rush of Blood to the Head" lepší než "Parachutes".

V roce 2003 vyhrálo Cenu Grammy v kategorii Nejlepší alternativní album a v roce 2004 vyhrála píseň "Clocks" Cenu Grammy za Nejlepší nahrávku roku.


Obsah: LP A1. Politik A2. In My Place A3. God Put A Smile Upon Your Face A4. The Scientist A5. Clocks B1. Daylight B4. A Whisper B5. A Rush Of Blood To The Head B6. Amsterdam

Parametry a specifikace

Žánr
Pop, Rock Hotovo!
Médium
LP - Vinyl Hotovo!
Interpret
Coldplay Hotovo!

Vlastnosti

Žánr
Pop, Rock Hotovo!
Médium
LP - Vinyl Hotovo!
Interpret
Coldplay Hotovo!
Poznámka:
» Všechny LP desky, vinyly

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Coldplay: A Rush Of Blood To The Head - LP
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací