Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Využij dopravu zdarma! Vlož do košíku kód PLATIMONLINE při objednávce nad 1 000 Kč vč. DPH. Více informací zde

Jak nakupovat a zpracovávat maso: rozšířené vydání

Zobrazit katalog
Kniha, česky
0
Nakladatel:
Apetit
Kniha 2015, česky, 180 stran, Pevná bez přebalu matná
Cena s DPH
329,-
285,-
Cena bez DPH
259,-
nebo
Nakupujte jedním klikem bez nutnosti opakovaně vybírat dopravu a platbu
Přidat do seznamu
Doporuč a získej 15 Alzáků
Kód:  FKP186585 Prod. číslo:  978-80-87575-39-0
Helpdesk Vytisknout
Jak nakupovat a zpracovávat maso: rozšířené vydání 329,- 285,- Skladem > 10 ks
Koupit

Jak nakupovat a zpracovávat maso: rozšířené vydání

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.

Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!

Parametry a specifikace
Porovnat
Počet stran
180 stran Hotovo!
Rok vydání
2015 Hotovo!
Typ
Kniha Hotovo!
Vazba
Pevná bez přebalu matná Hotovo!
Druh
Kniha Hotovo!
Žánr
Žánr
Kuchařky Hotovo!
Jazyk
Jazyk
česky Hotovo!
Více parametrů

Online chat

Vážený zákazníku, pokud máte dotazy ke službe, můžete je s námi vyřešit online. V případě že chcete chat využít přihlaste se prosím.
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Pomozte ostatním při výběru
Napsat recenzi

Odkaz k produktu na stránkách výrobce: Zadejte odkaz recenze produktu

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi