AlzaPlus+ knihy Murtagh_FKP

Jak se stát mistrem svého života: Sto klíčů k úspěšnému a smysluplnému životu

Zobrazit katalog
Jak se stát mistrem svého života: Sto klíčů k úspěšnému a smysluplnému životu Kniha, Česky
Nakladatel:
Rybka Publishers
Kniha 2017, Česky, 232 stran, Pevná bez přebalu matná
Kód:  FKP251834 Prod. číslo:  978-80-87950-45-6

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Jak se stát mistrem svého života: Sto klíčů k úspěšnému a smysluplnému životu Prodej skončil

Jak se stát mistrem svého života: Sto klíčů k úspěšnému a smysluplnému životu

Jak se stát mistrem svého života? Tak zní otázka, kterou si ve své další knize klade Robin Sharma, autor mezinárodního bestselleru Mnich, který prodal své ferrari. Jak vzít osud do svých rukou a co všechno musíme udělat pro to, abychom prožili smysluplný a úspěšný život? Nic takového jako průměrný člověk neexistuje. Každý z nás je povolán k mistrovství. V dětství jsme všichni chtěli být superhrdiny, astronauty, básníky nebo malíři. Chtěli jsme stanout na vrcholcích hor a chodili jsme s hlavou v oblacích. Snili jsme odvážné sny. Kam se poděla naše touha po velikosti?
Kniha Jak se stát mistrem svého života je praktickým a inspirativním rádcem pro všechny, kteří touží udělat ze svého života něco mimořádného. V dnešní zrychlené době, která předbíhá samu sebe a která nás neustále zaplavuje nicotnými vnějšími podněty, není snadné si uvědomit, co vlastně chceme, co nejvíce potřebujeme a co je pro nás nejdůležitější. Jak ale říká autor, pokud budeme kráčet nevyšlapanými cestami, neustále překračovat své limity, pokud budeme pěstovat vnitřní kázeň a co nejlépe využívat svůj čas, vždy se neochvějně zasazovat o to, co je správné, a přitom budeme rozvíjet hluboké mezilidské vztahy, můžeme dospět k velikosti a autentičnosti a dosáhnout svých snů. Díky tomu budeme pro svět přínosem.
Kniha Jak se stát mistrem svého života, která vyniká nezvyklou šíří témat, je plná podnětných a inspirativních myšlenek, kterým by měl dopřát sluchu každý, kdo chce v sobě probudit skrytý potenciál a touží neztratit ze zřetele své nejhlubší sny a cíle. Díky ní si můžete osvojit funkční nástroje a praktické návyky vskutku úspěšných lidí a rozšířit tak řady výjimečných jedinců, kteří dokázali vzít život do svých rukou a vytvořit z něj umělecké dílo. Jak řekl Henry David Thoreau, "Neznám povzbudivější skutečnost než fakt, že člověk může povznést svůj život vědomým úsilím."

Parametry a specifikace

Autor
Robin S. Sharma Hotovo!
Počet stran
232 stran Hotovo!
Rok vydání
2017 Hotovo!
Typ
Kniha Hotovo!
Vazba
Pevná bez přebalu matná Hotovo!

Základní

Autor
Robin S. Sharma Hotovo!
Počet stran
232 stran Hotovo!
Rok vydání
2017 Hotovo!
Typ
Kniha Hotovo!
Vazba
Pevná bez přebalu matná Hotovo!
Druh
Kniha Hotovo!

Jazyk

Jazyk
Česky Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Jak se stát mistrem svého života: Sto klíčů k úspěšnému a smysluplnému životu
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací