Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

AlzaPlus+ knihy Dvouletá záruka pro firmy

Komplet Příběhy staré dámy a Příběhy Corsa rosa

Zobrazit katalog
Komplet Příběhy staré dámy a Příběhy Corsa rosa Kniha, Česky
Autor: Tomáš Macek
Nakladatel:
Prostor
Kniha 2020, Česky, 1 280 stran, Pevná bez přebalu lesklá
Kód:  FKP0346367 Prod. číslo:  978-80-7260-470-8

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Komplet Příběhy staré dámy a Příběhy Corsa rosa Prodej skončil

Komplet Příběhy staré dámy a Příběhy Corsa rosa

Nové vydání bestsellerů sportovního novináře Tomáše Macka v kompletu za výhodnou cenu. Historie nejslavnějších cyklistických závodů !

Obsah kompletu:

Příběhy Staré dámy
Výpravná kniha přibližuje 100 ročníků Tour de France a jako vůbec první česká publikace mapuje historii i současnost tohoto nejslavnějšího cyklistického závodu. Na základě dobového tisku a literatury, jakož i osobních svědectví pamětníků přibližuje nejzajímavější příběhy z Tour, její hrdiny, záhady, tragické události i úsměvné historky. Jádro knihy tvoří 46 kapitol z historie závodu, doprovázených množstvím unikátních dobových fotografií. Další část zachycuje československou a českou stopu na Tour prostřednictvím osobních vzpomínek sedmi cyklistů, kteří ji v minulosti absolvovali. Knihu uzavírá bohatý statistický přehled.

Příběhy Corsa rosa
Kniha volně navazuje na Příběhy Staré dámy, které vyšly v nakladatelství PROSTOR v roce 2013 a poté ještě ve čtyřech dalších vydáních a zabývaly se historií cyklistického závodu Tour de France. Tentokrát se zaměřujeme na druhý z tria slavných třítýdenních závodů – Giro d’Italia. Také ten každoročně přitahuje pozornost milionů fanoušků na celém světě a v roce 2017 završil i on první stovku svých ročníků. V posledních letech, s přibývajícími úspěchy českých cyklistů, je Giro stále více sledované rovněž v Česku. V roce 2018 navíc byl závod mimořádně atraktivní i proto, že poprvé v historii odstartoval mimo evropské území – ve Starém Městě v Jeruzalémě. Stejně jako Příběhy Staré dámy, jsou i Příběhy Corsa rosa vybaveny unikátními dobovými fotografiemi a bohatým statistickým přehledem.

Parametry a specifikace

Autor
Tomáš Macek Hotovo!
Počet stran
1 280 stran Hotovo!
Rok vydání
2020 Hotovo!
Typ
Kniha Hotovo!
Vazba
Pevná bez přebalu lesklá Hotovo!

Základní

Autor
Tomáš Macek Hotovo!
Počet stran
1 280 stran Hotovo!
Rok vydání
2020 Hotovo!
Typ
Kniha Hotovo!
Vazba
Pevná bez přebalu lesklá Hotovo!
Druh
Kniha Hotovo!

Jazyk

Jazyk
Česky Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Komplet Příběhy staré dámy a Příběhy Corsa rosa
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací