Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

AlzaPlus+ knihy AD homeoffice

Krásnější svět je možný, naše srdce to ví

Zobrazit katalog
Krásnější svět je možný, naše srdce to ví Kniha, Česky
Nakladatel:
MAITREA a.s.
Kniha 2018, Česky, 355 stran, Brožovaná bez přebalu lesklá
Kód:  FKP0262214 Prod. číslo:  978-80-7500-348-5

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Krásnější svět je možný, naše srdce to ví Prodej skončil

Krásnější svět je možný, naše srdce to ví

Co můžeme v době sociální a ekologické krize jako jednotlivci dělat, abychom učinili svět lepším místem? Tato inspirující a myšlenkově podnětná kniha slouží jako posilující protilátka vůči cynismu, frustraci a ochromení, které mnozí z nás pociťují, a nahrazuje je zásadním připomenutím toho, co je pravdivé: my všichni jsme spojeni a naše osobní rozhodnutí v sobě mají netušenou transformační sílu. Tím, že plně přijímáme a uplatňujeme tento princip vzájemné propojenosti, stáváme se účinnějšími hybateli změny a máme silnější pozitivní vliv na svět.

Charles Eisenstein v této knize líčí skutečné životní příběhy lidí, které ukazují, jak jednotlivé malé činy odvahy, laskavosti a sebedůvěry mohou změnit vůdčí příběh naší kultury - příběh oddělenosti - který, jak autor vysvětluje, vyvolal současnou planetární krizi. Přivádí nás k uvědomění hluboké moudrosti, kterou všichni přirozeně známe: dokud sami sebe nedáme do pořádku, každý čin, který podnikneme - bez ohledu na to, jak dobré jsou naše úmysly - bude nakonec pomýlený a v rozporu se srdcem. Především nás ale Charles Eisenstein vybízí, abychom si osvojili radikálně odlišné chápání příčiny a následku, což se jeví jako jasná výzva k opuštění našeho starého světonázoru, abychom konečně mohli vytvořit krásnější svět, o kterém naše srdce vědí, že je možný.

Parametry a specifikace

Autor
Charles Eisenstein Hotovo!
Počet stran
355 stran Hotovo!
Rok vydání
2018 Hotovo!
Typ
Kniha Hotovo!
Vazba
Brožovaná bez přebalu lesklá Hotovo!

Základní

Autor
Charles Eisenstein Hotovo!
Počet stran
355 stran Hotovo!
Rok vydání
2018 Hotovo!
Typ
Kniha Hotovo!
Vazba
Brožovaná bez přebalu lesklá Hotovo!
Druh
Kniha Hotovo!

Jazyk

Jazyk
Česky Hotovo!
Více parametrů
Poznámka:
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Krásnější svět je možný, naše srdce to ví
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací