Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Knihy o potravinářství, gastronomii

0
10 položek
Značky a parametry
Kontakt (1)
R PLUS (6)
RATIO (3)
Počet stran
208 stran
584 stran

Rok vydání
2005
2018

Edice
Gastronomie (1)
česky (9)
česky (1)
Zobrazit položky
Receptury teplých pokrmů + CD ROM
Kniha – autor Jaroslav Runštuk, 584 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá

Receptury teplých pokrmů + CD ROM - Kniha
-21%
-21% 580,-
456,- bez DPH 414,-
Koupit
Skladem > 10 ks
Můžete mít v úterý 23.10.
Objednací kód: FKP191667
Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K: 1. díl
Kniha - autor Jiří Černý, česky

Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K: 1. díl - Kniha
-20%
-20% 299,-
239,- bez DPH 217,-
Koupit
Skladem > 10 ks
Můžete mít v úterý 23.10.
Objednací kód: FKP0276043
Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž: 2. díl - Kniha
-20%
-20% 299,-
239,- bez DPH 217,-
Koupit
Skladem > 10 ks
Můžete mít v úterý 23.10.
Objednací kód: FKP0276045
Potraviny a nápoje v kostce
Kniha - autor Libor Mašek, česky

Potraviny a nápoje v kostce - Kniha
-15%
Nové
-15% 169,-
144,- bez DPH 131,-
Koupit
Skladem > 10 ks
Můžete mít v úterý 23.10.
Objednací kód: FKP0276059
Nové stolničení v kostce
Kniha - autor Zdeňka Hrbková, česky

Nové stolničení v kostce - Kniha
-20%
Nové
-20% 289,-
231,- bez DPH 210,-
Koupit
Skladem > 10 ks
Můžete mít v úterý 23.10.
Objednací kód: FKP0279442
Technologie v kostce
Kniha - autor Libuše Vodochodská; Karel Štěpánek, česky

Technologie v kostce - Kniha
-12%
Nové
-12% 139,-
123,- bez DPH 112,-
Koupit
Skladem > 10 ks
Můžete mít v úterý 23.10.
Objednací kód: FKP0276150
Moderní hotel NOVÝ
Kniha - autor Jiří Černý; Jiří Krupička, česky

Moderní hotel NOVÝ - Kniha
-18%
-18% 229,-
188,- bez DPH 171,-
Koupit
Skladem > 10 ks
Můžete mít v úterý 23.10.
Objednací kód: FKP0276057
Moderní kuchyně ve společném stravování
Kniha - autor Jiří Černý, česky

Moderní kuchyně ve společném stravování - Kniha
-18%
-18% 229,-
188,- bez DPH 171,-
Koupit
Skladem > 10 ks
Můžete mít v úterý 23.10.
Objednací kód: FKP0276022
Barový provoz v kostce
Kniha - autor Jiří Černý, česky

Barový provoz v kostce - Kniha
-15%
-15% 179,-
152,- bez DPH 138,-
Koupit
Skladem > 10 ks
Můžete mít v úterý 23.10.
Objednací kód: FKP0276008
Kuriatko v kastrůlku: Česko-slovenský slovensko-český (občas aj výkladový) slovník gastronómie
Kniha – autor Soňa Hudecová-Podhorná, 208 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá

Kuriatko v kastrůlku: Česko-slovenský slovensko-český (občas aj výkladový) slovník gastronómie - Kniha
-16%
-16% 151,-
126,- bez DPH 115,-
Koupit
Skladem > 10 ks
Můžete mít v úterý 23.10.
Objednací kód: FKP133511
 

Horké novinky týdne

-12%
Technologie v kostce
139 Kč 123 Kč
-15%
Potraviny a nápoje v kostce
169 Kč 144 Kč
-20%
Nové stolničení v kostce
289 Kč 231 Kč

Zadejte název zboží

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Podívejte se na produkty seřazené podle ceny od nejlevnějšího v kategorii levné knihy o potravinářství, gastronomii

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB0
Váš osobní asistent
Alza Premium
Rád pro vás zjistím stav objednávky či pomohu s výběrem zboží.
Napsat dotaz
Zavolejte mi
Nová konverzace
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi