Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Knihy o potravinářství, gastronomii

0
Receptury teplých pokrmů + CD ROM
Kniha – autor Jaroslav Runštuk, 584 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá

Receptury teplých pokrmů + CD ROM - Kniha
-21%
-21% 580,-
456,- bez DPH 414,-
Koupit
Skladem > 10 ks
Objednací kód: FKP191667
Kuriatko v kastrůlku: Česko-slovenský slovensko-český (občas aj výkladový) slovník gastronómie
Kniha – autor Soňa Hudecová-Podhorná, 208 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá

Kuriatko v kastrůlku: Česko-slovenský slovensko-český (občas aj výkladový) slovník gastronómie - Kniha
-16%
-16% 151,-
126,- bez DPH 115,-
Koupit
Skladem > 10 ks
Objednací kód: FKP133511
Zpracování ryb
Kniha – autor Miroslav Merten, 300 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá

Zpracování ryb - Kniha
-5%
-5% 475,-
451,- bez DPH 410,-
Koupit
Skladem 1 ks
Objednací kód: FKP136189
František Egerle a české cukrovarnictví
Kniha – autor Radim Dušek, 224 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá

60,- bez DPH 55,-
Koupit
Skladem 3 ks
Objednací kód: FKP42160
 

Zadejte název zboží

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):


Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB9