Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Mladí titáni do toho! Mumly chumly_FKP

Přiveď mě zpátky

Zobrazit katalog
Přiveď mě zpátky E-kniha, Česky
4,6 7 hodnocení
Elektronická kniha
Autor: B.A. Paris
2019, Česky, 288 stran
Kód:  EK30105 ISBN: 978-80-267-1459-0

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Přiveď mě zpátky Prodej skončil

Přiveď mě zpátky

Ona se ztratila, on šel dál, ale zůstala spousta tajemství. Až doteď. Od autorky bestsellerů V pasti lží a Za zavřenými dveřmi.

Finn a Layla byli mladí a zamilovaní. Na dovolené ve Francii zastavili u benzinové pumpy a Finn si odskočil na toaletu. Když se vrátil, byla Layla pryč a už ji nikdy neviděl. Takto vypovídal Finn na policii. Jenže to nebyl celý příběh.

O mnoho let později se Finn zasnoubil s Laylinou sestrou Ellen. Sblížil je zármutek a rozhodli se zůstat spolu. Finn měl ale stále pochybnosti a pocit, že nemůže Ellen zcela důvěřovat.

Jako rána z čistého nebe pak zapůsobil telefonát, že Laylu někdo spatřil. Kolem Finna se začnou objevovat dávno ztracené věci z Layliny minulosti, přicházejí anonymní e-maily. Finn nalézá tajné zprávy, různé stopy a varování. Co neznámý chce a kolik toho ví?

Vypnuto

B. A. Paris

B. A. Paris pochází z francouzsko-irské rodiny. Vyrůstala v Anglii, později se ale s rodinou přestěhovala do Francie, kde strávila několik let prací v mezinárodní bance, poté absolvovala rekvalifikaci na učitelku a s manželem založila jazykovou školu. Dosud žijí ve Francii a mají spolu pět dcer. Její literární kariéru odstartoval psychologický thriller Za zavřenými dveřmi, který se stal světovým i českým bestsellerem.

Ukázky ke stažení:

Email (Kindle účet): Jak nastavit Kindle pro posílání knih
Při dalším nákupu zaslat knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Jak nastavit PocketBook
Při dalším nákupu zaslat knihu automaticky Jak nastavit PocketBook

Parametry a specifikace

Porovnat
Více parametrů
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací