Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Trable s láskou_FKP

Vrtěti ženou

Zobrazit katalog
Vrtěti ženou Film
4,5 4 hodnocení
Kód:  AVMB0044

Vrtěti ženou

Pravdivý příběh o vzniku vibrátoru

Příběh mladého lékaře Mortimera Granvilleho (Hugh Dancy) se odehrává ve viktoriánské Anglii. Pokrokovému Mortimerovi vadí, že většina nemocnic ignoruje nejnovější lékařské teorie a výzkumy a nadále léčí pacienty pomocí pijavic a pouštěním žilou. Když ho vyhodí z posledního místa, skončí jako zaměstnanec Dr. Roberta Dalrympleyho (Jonathan Pryce), který se specializuje na léčbu žen trpících "hysterií".

Doktor Dalrympley spolu se svým nejlepším přítelem (Rupert Everett) jsou k novým metodám léčení naopak velmi otevření a každý experiment a novinku vítají s nadšením. Společně sestrojí důmyslný nástroj, který ženám podivuhodně rychle a efektivně umožňuje dosáhnout vytoužené úlevy a klidu.

Zakrátko se zpráva o jejich zázračném přístroji roznese a čekárna jejich ordinace je stále plná „hysterických“ žen, které chtějí pomoc. Jediná žena, která v převratný vynález nemá důvěru je svobodomyslná a feministicky založená Charlotta (Maggie Gyllenhall), dcera lékaře Dalrympleyho. A právě do ní se Mortimer beznadějně zamiluje.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací