Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Microsoft Xbox One S 500GB Forza Horizon 3 Bundle

Zobrazit katalog
Microsoft Xbox One S 500GB Forza Horizon 3 Bundle
4,5 12 hodnocení
Herní konzole AMD Octa-Core, 8GB RAM, 500GB HDD, Blu-Ray, HDMI 2.0, Wireless Gamepad, USB 3.0, WiFi 802.11b/g/n, bílá
Kód:  MXO005as Prod. číslo:  ZQ9-00118 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Microsoft Xbox One S 500GB Forza Horizon 3 Bundle Prodej skončil

Microsoft Xbox One S 500GB Forza Horizon 3 Bundle

S konzolí Xbox One S uděláte velký krok vpřed

Vypnuto
Podpora Ultra HD videa

Ultra HD

Xbox One S není jen herní konzole, ale umí i plnou podporu 4K videa z Blu-ray disků. Také zvládá streamování obsahu z Amazon Video nebo oblíbeného Netflixu.

Vypnuto
O 40 % menší rozměry

O 40 % menší

Celkovou velikost Xbox One S se podařilo zmenšit o celých 40 %. Do atraktivního bílého šasi se navíc vměstnal i dříve rozměrný napájecí zdroj.

Vypnuto
2TB kapacita disku

500 GB

Nové hry jsou docela náročné na prostor na pevném disku. Navíc se jich mnoho šíří již pouze jako digitální verze. Tato základní verze nabídne kapacitu celých 500 GB.

Vypnuto
Xbox One S ovladač

Přepracovaný ovladač

S bezdrátovým ovladačem pro Xbox One S prožijete akční scény ještě intenzivněji než kdykoli předtím. Díky elegantně střiženým tvarům vám dokonale padne do ruky. Navíc je vybaven technologií Bluetooth pro snadné připojení k PC.


Hry a multimédia v lepších barvách

Upgrade na Xbox One S však není jen designovou záležitostí. Nově totiž dostanete nejen plnou podporu 4K rozlišení pro sledování Blu-ray filmů, ale také si vychutnáte plnou kvalitu u oblíbených streamovacích služeb. Další krokem je integrace technologie HDR, která zajistí viditelné zlepšení po stránce obrazové kvality. Graficky náročné scény tak zažijte s vysokým kontrastem a maximálním jasem.

IR blaster

Plné pohodlí při konzumaci multimediální zábavy vám umožní jen dálkové ovládání. Xbox One S má samozřejmě HDMI vstup, a proto lze tento externí zdroj obrazu ovládat z pohodlí vašeho křesla.

Vypnuto
IR blaster
Vypnuto
Xbox Live Gold

Hry a exkluzivní obsah zdarma

Zapojte s přáteli představivost a tvořte ohromující světy. Soupeřte v napínavých soubojích, které vyžadují bleskové myšlení a ještě rychlejší reflexy. Zlaté Xbox členství přináší pravidelně každý měsíc vybrané hry zdarma.

Ty nejlepší hry

Zahrajte si cenami ověnčené exkluzivní hry, zbrusu nové herní série a své oblíbené herní pecky. Díky vylepšenému párování hráčů a pokročilému systému reputace si hraní ve více hráčích užijete jako nikdy dříve. Hraní s přáteli na Xbox One S ještě nikdy nebyla taková zábava. Xbox One S je jednoduše naše nejlepší herní konzole a tyto hry to dokazují.


Vypnuto
Hra Forza Horizon 3

Obsah balení

  • Konzole Xbox One S + 500GB interní disk
  • Hra Forza Horizon 3 (kód ke stažení)
  • Bezdrátový ovladač s 3,5mm jackem
  • HDMI + napájecí kabel
  • Členství Xbox Live Gold na 14 dnů

Parametry a specifikace

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Kapacita

Velikost úložiště
500 GB Hotovo!

Obsah balení

Obsah balení
Konzole Hotovo!

Barva

Barva
Bílá Hotovo!

Microsoft je přední výrobce technologií pro svět, ve kterém jsou mobilita a cloud na prvním místě. Jeho misí je umožnit každému člověku a každé organizaci na světě dokázat více. Technologie jako operační systém Windows 10, Office 365, herní konzole Xbox One nebo komunikační platforma Skype mění svět komunikace, zábavy, vzdělávání i práce. Microsoft nabízí také řadu aplikací a hardwarových doplňků. Společnost Microsoft byla založena před více než 40 lety a na českém trhu nabízí své produkty a služby od roku 1992.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

Kdy bude zase black friday??

Kdy bude opět k zakoupení?? :O

Je to opravdu One s. Já jsem už objednal a zaplatil.Evidentně podle obrázků jo ale nejsem si jist.

V popisu píšete Xbox One a na obrázkách je psáno One S tak jaký je to tedy skutečně model??

Dobry večer chci se zeptat ke konzoli je napsano plus zdarma hra digital Forza Motorsport 7 v hodnotě 1799kc ale v obsahu baleni je napsáno jen Forza Horizon 3 tak jak teda to je?sou tam obě hry?nebo jen Horizon 3?předem děkuji za odpověď.

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jestli lze hrát s připojením na starší (ne placaté) televizi nebo je nutne mit novejsi. popřípadě na jaké? Děkuji

chtel bych se zeptat zda je tahle forza horizon 3 ktera je v baleni konpatibilni i s windows 10 nebo je to verze jenom urcena pro xbox ???

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda je možné hrát forzu horizon 3 i bez xbox gold členství.

pri prvotnom pripojeni bude ziadana aktualizacia predpokladam, kolko to asi bude trvat pokial bude vsetko pripravene na hranie? ako dlho pri dobrom pripojeni bude trvat stiahnutie Forza Horizon 3, kedze je tam dwnld code? po instalacii hry je potrebne neustale pripojenie? dakujem

je to xbox one s?

12
Diskuze a poradna k Microsoft Xbox One S 500GB Forza Horizon 3 Bundle
Příslušenství pro Microsoft Xbox One S 500GB Forza Horizon 3 Bundle Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Xbox One 500GB Forza Horizon 3 Bundle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox One 500GB Forza Horizon 3 Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Xbox One 500GB Forza Horizon 3 Bundle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft Xbox One S 500GB + Forza Horizon 3 játék.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací