Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcem s aplikací Alza

Nokia Lumia 830 bílá

Zobrazit katalog
Nokia Lumia 830 bílá
4,9 29 hodnocení
Mobilní telefon 5" 1280x720 Gorilla Glass 3, Procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad core 1.2 GHz, RAM 1GB, interní paměť 16GB, MicroSD až 128GB, Fotoaparát 10 Mpix LED blesk, A-GPS, Wi-Fi 802.11 a/g/n, Bluetooth 4.0, NFC, 3G/LTE, FM rádio, Micro USB, Qi nabíjení, Nano SIM, Windows Phone 8.1
Přidat do seznamu
Záruka 12 měsíců Kód:  RN711e1b Prod. číslo:  A00021609 Stránky výrobce

Nokia Lumia 830 bílá

Nokia Lumia 830 bílá je plně funkční a za atraktivní cenu. Přestože už má produkt něco za sebou, je připravený k okamžitému a plnohodnotnému použití. Poskytujeme záruku v poloviční výši. Detailní informace zde.

Společnost Nokia představila v září 2014 trojici nových modelů. Lumia 830 míří směrem na náročnější uživatele, kteří kromě rozměrného displeje touží po slušně vybaveném telefonu v prémiovém designu. Ten si zakládá na pevném kovovém rámečku s polykarbonátovými zády. Naprostým bonbónkem je začlenění 10megapixelového fotoaparátu PureView s optickou stabilizací obrazu a legendární optikou Zeiss. Tu navíc doplňují tři mikrofony, takže kromě excelentních fotografií si pořídíte i perfektní video s čistým zvukem.

Klíčové vlastnosti

  • Silný čtyřjádrový procesor
  • Vyladěný operační systém Windows Phone 8.1
  • Velmi kvalitní fotoaparát a objektiv s 6 čočkami
  • Technologie NFC, LTE i bezdrátové nabíjení

Nejdostupnější vlajková loď

IPS displej s úhlopříčkou 5" a rozlišením 1280 x 720 pixelů vás doslova nadchne. Hustota pixelů totiž dosahuje hodnoty 296 ppi. Na první pohled se prezentuje velmi dobrým barevným podáním a ke zkreslení nedochází ani při sledování z různých úhlů. Nechybí ani technologie pro zlepšení čitelnosti na přímém slunečním světle, krycí sklíčko Gorilla Glass 3 a docela návykové odemykání přístroje pomocí poklepání na displej.

Bezdrátové zážitky na prvním místě

Telefon je napěchován celu škálou zajímavých funkcí a určitě zaujme milovníky rychlého internetu, protože disponuje modulem pro LTE. Pro oblíbené songy a další multimediální soubory si nachystejte paměťovou kartu s velikostí až 128 GB a s pomocí NFC se bleskově připojíte třeba na kvalitní reproduktor. Další virtuální prostor získáte díky službě OneDrive, která je nedílnou součástí systému Windows Phone 8.1. Na vyzkoušení také čeká tisíce zajímavých aplikací a her pro každodenní zábavu. Vestavěné bezdrátové nabíjení ve standardu Qi se postará o dodání šťávy pro vyměnitelnou baterii s kapacitou 2200 mAh.

Parametry a specifikace

Porovnat

Konstrukce a barva

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlišení hlavního zadního fotoaparátu
10 Mpx Hotovo!
Rozlišení předního fotoaparátu
2,4 Mpx Hotovo!
Maximální světelnost
f/2,2 Hotovo!
Maximální rozlišení videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkce fotoaparátu
Přisvětlovací dioda Hotovo!

Paměť a výkon

Maximální velikost paměťové karty
128 GB Hotovo!
Frekvence procesoru
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikace a síť

Datové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5mm), USB micro Hotovo!

Software

Verze operačního systému
Windows Phone 8.1 Hotovo!
Více parametrů

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Příslušenství pro Nokia Lumia 830 bílá

Splátková kalkulačka zobrazuje výpočet měsíčních splátek s pojištěním. Pojištění je možné změnit nebo úplně zrušit po kliknutí na tlačítko Dokončit objednávku nebo na stránkach Hello bank!.

P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací