Vyberte prvek na stránce, kterého se chyba týká

Knihy o potravinářství, gastronomii

Zobrazit katalog
Cena
-
Stav zboží
Značka
INFORMATORIUM
(1)
Kontakt
(1)
Oftis
(1)
R PLUS
(1)
Počet stran
208 stran
584 stran
-
Rok vydání
-
0

Nejprodávanější

1.
Kniha – autor Jaroslav Runštuk, 584 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá
-21%
580,-
456,-

Autor
Radim Dušek (1)
Počet stran
208 stran
584 stran

Rok vydání
2012
2017

Zobrazit položky
Receptury teplých pokrmů + CD ROM
Kniha – autor Jaroslav Runštuk, 584 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá

Receptury teplých pokrmů + CD ROM - Kniha
-21%
-21% 580,-
456,- bez DPH 414,-
Koupit
Skladem > 10 ks
Můžete mít po 20.8.
Objednací kód: FKP191667
Kuriatko v kastrůlku: Česko-slovenský slovensko-český (občas aj výkladový) slovník gastronómie
Kniha – autor Soňa Hudecová-Podhorná, 208 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá

Kuriatko v kastrůlku: Česko-slovenský slovensko-český (občas aj výkladový) slovník gastronómie - Kniha
-16%
-16% 151,-
126,- bez DPH 115,-
Koupit
Skladem > 10 ks
Můžete mít po 20.8.
Objednací kód: FKP133511
Zpracování ryb
Kniha – autor Miroslav Merten, 300 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá

Poslední kus za tuto cenu
Zpracování ryb - Kniha
-5%
-5% 475,-
451,- bez DPH 410,-
Koupit
Skladem 1 ks
Můžete mít po 20.8.
Objednací kód: FKP136189
František Egerle a české cukrovarnictví
Kniha – autor Radim Dušek, 224 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá

60,- bez DPH 55,-
Koupit
Skladem 3 ks
Můžete mít po 20.8.
Objednací kód: FKP42160
 

Zadejte název zboží

Poznámka (odkaz, PartNumber apod.):

Zkuste nové Alza Premium Moje Alza Přihlásit Jak nakoupit
WEB2
Váš osobní asistent
Alza Premium
Rád pro vás zjistím stav objednávky či pomohu s výběrem zboží.
Napsat dotaz
Zavolejte mi
Nová konverzace
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi