AP+ nový vizuál Xiaomi Fan Festival

Lenovo PHAB Plus basic back cover čiré

Zobrazit katalog
Lenovo PHAB Plus basic back cover čiré
4,3 7 hodnocení
Ochranný kryt pro Lenovo PHAB Plus
Kód:  NT490a3g8 Prod. číslo:  ZG38C00928 Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy? Vybírejte z celé nabídky

Lenovo PHAB Plus basic back cover čiré Prodej skončil

Lenovo PHAB Plus basic back cover čiré

Chraňte váš phablet Lenovo před nechtěným poškozením. Originální kryt na phablet ochrání zařízení před poškrábání jeho zad či při nechtěném pádu na zem. Kryt v různých barevných provedeních dokonale splyne s tělem phabletu. Kryt nijak neomezuje používání zařízení díky integrovanému zamykacímu tlačítku a tlačítkům pro ovládání hlasitosti. V horní části krytu je také praktický výřez pro neomezené používání fotoaparátu a reproduktoru.

Klíčové vlastnosti

  • Originální příslušenství Lenovo
  • Pro Lenovo PHAB plus
  • Různá barevná provedení
  • Přizpůsobeno pro používání zamykacího tlačítka a tlačítek pro ovládání hlasitosti
  • Praktický výřez pro fotoaparát, blesk a reproduktor

Parametry a specifikace

Materiál
Plast Hotovo!
Typ pouzdra
Zadní kryt Hotovo!
Materiál
Polykarbonát Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
Plast Hotovo!

Typ a materiál

Typ pouzdra
Zadní kryt Hotovo!
Materiál
Polykarbonát Hotovo!

Lenovo je největším světovým výrobcem počítačů. Tato nadnárodní firma sídlící v Hong Kongu byla založena roku 1984 pod názvem Legend. Později se přejmenovala na Legend Novo ("nová legenda"), zkráceně Lenovo. V roce 2005 firma převzala počítačovou divizi IBM, čímž se zařadila mezi největší výrobce počítačů na světě.

Podobně ambiciózní plán má rovněž na poli mobilních telefonů – v lednu 2014 převzalo Lenovo mobilní divizi společnosti Motorola Mobility. Do portfolia firmy dále spadají i tablety, servery, monitory, televize nebo například úložné jednotky. Výrobky Lenova v sobě účelně kloubí nekompromisní kvalitu za příznivou cenu a jsou tak správnou volbou pro každého chytrého zákazníka.

Poznámka:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze ilustrativní charakter.

V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo PHAB Plus basic back cover. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo PHAB Plus basic back cover transparent. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo PHAB Plus basic back cover transparent. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo PHAB Plus basic back cover, áttetsző.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací