Recenze A4tech 9300F V-Track - CZ

Zobrazit katalog
A4tech 9300F V-Track - CZ - Set klávesnice a myši

Recenze A4tech 9300F V-Track - CZ

Zajímají Vás názory a recenze na A4tech 9300F V-Track - CZ? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 44 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s A4tech 9300F V-Track - CZ. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na A4tech 9300F V-Track - CZ i vy.
899,-
Skladem 1 ks
Do košíku Více informací

Uživatelské recenze

Lukáš, Nitraflag
Hodnoceno 27.03.2020, varianta A4tech 9300F V-Track - CZ
Ověřený nákup
multimedialne tlacidla, oproti inym aj posuvanie skladieb (videi)
kvalitna mys
prijemne klavesy
0 ×Nahlásit
Matúš, Trnavaflag
Hodnoceno 03.07.2016, varianta A4tech 9300F V-Track - CZ
Ověřený nákup
multimediálne tlačidlá
myš funkčná na každom povrchu
cena
vzhľad
myš sa vypne po určitej dobe nepoužívania
myš občas vynecháva
0 ×Nahlásit
Karel Zíka Testo s.r.o, Praha 5flag
Hodnoceno 02.06.2016, varianta A4tech 9300F V-Track - CZ
Ověřený nákup
multifunkčnost, příjemný chod kláves.
na firmě odzkoušený model
0 ×Nahlásit
Jiří, Zábřehflag
Hodnoceno 09.05.2016, varianta A4tech 9300F V-Track - CZ
Ověřený nákup
vzhled
funkce
hroznej SW ovladač ,neni potřeba k funkci
0 ×Nahlásit
Lenka, Mariánské Lázněflag
Hodnoceno 26.01.2016, varianta A4tech 9300F V-Track - CZ
Ověřený nákup
Dobrá klávesnice, myš po častým užíváním přestala fungovat
0 ×Nahlásit
Vladimír, Praha 9 Černý mostflag
Hodnoceno 25.09.2015, varianta A4tech 9300F V-Track - CZ
Ověřený nákup
v poměru cena výkon to není zlá volba
baterky v balení potěší
po stažení driverů ze stránky výrobce lze nastavit vytváření printscreenu kliknutím na tlačítko myši
SW umožňuje do printscreenů vkládat popisky, rámečky a texty
v setu je myš řady G9, ovladače k myši G9-730FX na stránkách výrobce stáhnou SW pro řadu G11
nastavení myši není moc intuitivní
chybí tlačítko na vypnutí, ale vynahrazuje to nastavení po instalaci ovladačů výrobce, umožńuje 2 režimy - standby větší spotřeba a režim vypnutí, po uplynutí stanovené doby se myš vypne a zapne se až po kliknutí na tlačítko
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 11.04.2015, varianta A4tech 9300F V-Track - CZ
Ověřený nákup
velmi ticha klavesnica
reaguje naozaj na akekolvek materialy skusala som to aj na rapkavej opierke kancelarskej stolicky a slo to ;)
trochu mi prekaza rozlozenie ovladacov na zvuk a filmy po lavej strane klavesnice (teda ze nie je hore)
0 ×Nahlásit
Robert, Lišov u Českých Budějovicflag
Hodnoceno 20.03.2015, varianta A4tech 9300F V-Track - CZ
Ověřený nákup
poměr cena - výkon
0 ×Nahlásit
Michal, Pardubiceflag
Hodnoceno 21.11.2014, varianta A4tech 9300F V-Track - CZ
Ověřený nákup
bezdrátová fajn klávesnice s myší na jedno usb
nic
0 ×Nahlásit
Pavel, České Budějoviceflag
Hodnoceno 05.06.2014, varianta A4tech 9300F V-Track - CZ
Ověřený nákup
velmi dobrý dosah i přes příčku (PC v pracovně, obraz na velké TV)
odezva (drát je prostě lepší)
0 ×Nahlásit
1 - 10 z 13
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací