AlzaPlus+ AlzaPlus+

Recenze A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojezdy

Zobrazit katalog
A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojezdy - Herní myš

Recenze A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojezdy

Zajímají Vás názory a recenze na A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojezdy? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 1350 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojezdy. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na A4tech Bloody V7 V-Track Core 2 kovové pojezdy i vy.
589,-
Skladem > 10 ks

Uživatelské recenze

Alza.cz hodnotí
Patrik, Plzeň 1 19.03.2014
Výborná ergonomie Podsvícené rolovací tlačítko + pulsující znak ruky na myši. Dobře zpracovaný software - snadno lze nastavovat programovatelná tlačítka Váhal jsem na touto myší dlouho, zejména protože nemám zkušenosti s firmou A4Tech, ale myš je kvalitně zpracovaná, tak jen aby chvíli vydržela. Myš je sice herní, ale koupil jsem si ji protože se mi líbil její design, takže i když nehraju se používá super. Myš doporučuji, koupil bych si jí znovu. Přijde mi že do ruky padne lépe než novější V8 - tato V7 je více udělaná pro pravou ruku, ale to může být jen můj pohled. Přiložený software je free, ale full verze je placená. Běžný uživatel full verzi nepotřebuje, já ji také nemám a u ničeho mi to nevadí. Pro mě několik herních modu myši, které nevyužiji, ale to není nevýhoda..
Alena, Hevlín 20.03.2014
spokojený doporučuji! Nic:
Zákazník 25.03.2014
naozaj kvaltna mys za dobru cenu
David, liberec 1 17.03.2014
je super
Firma, České Budějovice 18.05.2014
Nestane uz se vam nestane ze budete mit malicek na stole a ne na mysi. Se softwerem se naucite :-D Cytlivost (da se nastavit). Dodavano v hezke krabici :-D Tři mody strelby Hezky mi osvjetluje v noci pokoj :D Nic
Karel, Praha 28.01.2014
Výborně sedí Opravdu kovové pojezdy jsou stále čisté i při delším používání Krásná, zajímavá myš Kvalitně zpracovaný přívodní kabel Jsem naprosto spokojen a rozhodně doporučuji Výborná cena ! Za mě žádné :)
Václav, Praha 10.06.2015
Toto je pouze podle mne! Design Myš mi bezvadně sedne do ruky Nezadrhává.. určitě nejsem jediný komu se stávalo že občas myš drhla na podložce.. Všechno je maximálně funkční.. Vřele doporučuji:) Nic.. Jen jsem se trošičku zděsil toho že laser nesvítí ale on byl šikovně schovaný :D ..
Zákazník 18.03.2015
S touhle myškou jsem plně spokojen, hodí se ke všem hrám. Tuhle myšku využívám ke hrám CS:GO,Call of duty,mafia,minecraft a další...Proto dávám 100% + má double click což se dá hodně využít. Toto zboží bych doporučil všem, co chtějí mít opravdu dobrý požitek ze hry.. takhle myška je určená ke hrám což já využívám.. Nic s myškou jsem spokojen nic proti ní nemám nelaguje a o proti normální myšce která najezdí 300 km tak tahle muže až 3000 km jsem hodně spokojen !
Robert, Hoslovice 13.10.2015
Dobře se drží v ruce Seká se při hraní her celá myš na 1s, uvažuji o reklamaci.
Lukáš, Velká Bíteš 15.01.2016
Razer to neni ale za tu cenu pecka! ergonomie prave strany mysi nesedi na malicek .volil bych jinačí model ale jinak super...
123 ...
 
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborně poradíme
+420 225 340 111
Dotaz na objednávku
Dotaz na zboží
Prosím zadejte svůj telefon:
Zavolejte mi
Na vašem soukromí nám záleží My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Více informací Méně informací